mater ga že zgodaj začnemo žgat !
http://24ur.com/novice/crna-kronika/ze-dopoldan-pijani-za-volanom.html
http://24ur.com/novice/crna-kronika/ze-dopoldan-pijani-za-volanom.html
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
prenizke kazni naredijo svoje.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Čakej a niste pri sprejemu zadnjega zakona zagotavljali, da bodo visoke kazni in pridržanje spravile pijane s cest?
Jest še vedno trdim, da je zakon dosegel svoj namen . Več pokasiranega in več represije, zakon ni bil namenjen večji varnosti.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
ta članek bi tudi jaz rad videl, glede na to, da država letno od vseh glob in denarnih kazni nabere slabih 80 milijonov
Citat:
Več pokasiranega in več represije, zakon ni bil namenjen večji varnosti.
Evo tole je lep dokaz, da se nesreče zmanjšujejo zaradi drugih vzrokov (varnejši avti, več avtocest, boljša infrastruktura, boljša preventiva, dražji bencin....) ne pa zaradi zakona in visokih kazni, saj je bil zakon lani enak kot letos.Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Čakej a niste pri sprejemu zadnjega zakona zagotavljali, da bodo visoke kazni in pridržanje spravile pijane s cest?
Jest še vedno trdim, da je zakon dosegel svoj namen . Več pokasiranega in več represije, zakon ni bil namenjen večji varnosti.
"V tem obdobju so policisti obravnavali:
46 (66) prometnih nesreč s smrtnim izidom ali za 30 % manj kot v enakem obdobju leta 2009, 2.828 (3.290) prometnih nesre s telesno poškodovanimi ali za 14 % manj, 5.603 (4.932) prometnih nesre z materialno škodo ali 14 % več
V teh nesrečah je:
49 (78) ljudi umrlo ali za 37 % manj kot v enakem obdobju leta 2009, 281 (382) jih je bilo hudo telesno poškodovanih ali za 26 % manj, 3.809 (4.539) lahko telesno poškodovanih ali za 16 % manj."
jaz pa pravim, da se stvari spreminjajo na bolje. med drugim tudi zaradi zakona. samo nekateri so bolj počasni, pa jih je treba večkrat udariti, da dojamejo
Ane, kako vneto si nekateri želite policijsko državo.Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Citat:
Kakšne represije? A te policija maltretira al kaj? Ali misliš, da je tvoja pravica, da voziš prehitro oz. pijan? Jaz pravim, da bi moralo biti na cestah še več policije. Pa nisem nek angelček, tudi sam včasih vozim prehitro, ok v naselju pazim, da ne gre več kot 60.
Citat:
Ane, kako vneto si nekateri želite policijsko državo.Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Citat:
Kakšne represije? A te policija maltretira al kaj? Ali misliš, da je tvoja pravica, da voziš prehitro oz. pijan? Jaz pravim, da bi moralo biti na cestah še več policije. Pa nisem nek angelček, tudi sam včasih vozim prehitro, ok v naselju pazim, da ne gre več kot 60.
Citat:
Ane, kako vneto si nekateri želite policijsko državo.