KSZ
Ko smo ravno debatirali, ko so zdravniki bogi, kako so malo plačani, kakšno odgovornost nosijo itd bom povedal moj včerajšnji primer, ko bi mi zdravniki zaradi malomarnosti dobesedno ubili očeta.
In kaj je bilo narobe. Velecenjeni zdravniki so POZABILI povedati, da oče ne sme na dan operacije vzeti inekcijo!?!? In to je pozabila doktorica, ki ga je sprejela, pozabili so tudi zdravniki na viziti (tam so odprli vrata sobe in mu rekli, aha vi ste pa novi in zaprli vrata, nista pogledala zakaj je tam, kaj je narobe itd), pozabil je dobesedno celoten sistem, čeprav so vsi od vsega začetka vedeli, da mora pred operacijo to jemati en teden.
In hvala bogu in večna hvaležnost anasteziologinji, ki je očeta, ki je bil že na operacijski mizi in ko so bili vsi pripravljeni čisto preventivno vprašala, če je vzel določeno tableto. Oče ji je potrdil in ji hvala bogu povedal,da je vzel tudi inekcijo. Anesteziologinja, je dobesno zakričala "kaj, kakšna inekcija" in takoj preknite operacijo. Potem je oče povedal, da pač inekcijo, ki jo jemlje zadnji teden. Kirurg je vprašal ali mu ni nobeden povedal, da tega na dan operacije ne sme narediti, pa je oče lepo povedal da ne. Nastala je prava rabuka, ker so začeli klicati okoli kaj se je zgodilo.
Kasneje so prišli do njega in rekli, da je njihova napaka in da so zato prekinili operacijo na katero je čakal 3 leta in bil 4 krat prestavljen. Potem je prišla tudi anasteziologinja in se z njim človeško pogovorila in mu povedala, da če bi z operacijo nadaljevali, da bi skrvavel na operacijski mizi. Potem je prišel tudi kirurg in mu povedal, da razume v kakšnem stresu je človek pred operacijo in da je to kar se je zgodilo res hudo za človeka, ampak da druge rešitve ni bilo.
Tudi danes ga niso operirali in so ga poslali lepo nazaj domov ... in sedaj bomo spet čakali na tisti klic, spet bo oče pod velikim stresom zaradi operacije.
Kot rečeno, hvala bogu za dr.anasteziologinjo, ki ga je rešila, po drugi strani pa sramota za dr., ki ga je sprejel, za dr. na viziti itd. Zdaj pa mi povejte, bodo ti zdravniki, ki bi ga kmalu dobesedno ubili odgovarjali.
SRAMOTA!!!