Zbiramo stavne napovedi koliko do WW3

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Saj to. Če bi bila taka vojna v ZDA namesto v Koreji (iste države v spopadu), bi se sedaj spraševali o 4. sv. vojni...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.125
4.105
113
Jim odvzameš nafto, bodo imeli takoj podporo pri prebivalstvu.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
WW3 je že
wink-1.gif

Točno tako ! Začelo se je že ! Z počasnim jebanjem gospodarstva ! kako leto do dve še !
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mene pa zanima kako vemo koliko nafte sploh imamo? Zakaj jo bo začel zmanjkovat, če jo pa uporabljamo šele dobrih 100 let? Ustvarjala se je pa več tisoč let.
confused-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.451
7.148
113
pri taščici
dvomim da ima usa dovolj nafte na svoji zemlji.
Ww3 nam ni potrebna, ampak sem misljenja da ce bo kdaj bo najebal civilist in to bistveno bolj kot v prejsnjih ww.
Za prvo pravijo da so najebal vojaki v obliki kanon futra, za drugo so tudi civili najebal, v tretji bo slo pa vse na remote control in podobne zadeve

jest5

Guru
18. avg 2007
26.228
-8.842
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
dvomim da ima usa dovolj nafte na svoji zemlji.
Nikar ne dvomi. USA in Kanada imata vsaka več nafte, kot jo je na celem bližnjem vzhodu. Res da je večina te nafte v obliki naftnega peska in skrilavcev, kar pa je ob trenutnih cenah že rentabilno za uporabo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.555
5.689
113
Dodaj še vojaške zaloge nafte v opuščenih rudnikih po državi....

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.555
5.689
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
In če nafte zmanjka ... zakaj bi potem prišlo do svetovne vojne? Ne rečem, da ena država napade drugo, ampak zakaj bi se pa zdaj kar vsi poprek fajtali, mi pa ni jasno.

Ko ZDA zmanjka nafte se vrne v kameno dobo........in takrat bodo kitajčki k pridno že par let vlagajo v električne avtomobile in se razvijajo povsod na žnj potenco lepo kako expanzijo naredil......plus še kaki priskledniki z svojim vložkom...da vrnejo zahodu kar jim sedaj dela in jih ropa ( muslimanski svet )

Jaz pravim 2015-2020....tm nekje bo kabUUuuum
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Jaz pravim 2015-2020....tm nekje bo kabUUuuum
crazy1.gif
Jah odvisn, če bo Ðorđe pustu Nikoli, da use razstreli potem bo, drugače ne
Kabbuuumm, kabbuuumm
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.555
5.689
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Jah odvisn, če bo Ðorđe pustu Nikoli, da use razstreli potem bo, drugače ne
Kabbuuumm, kabbuuumm
grin1.gif

Nikola kar naj vse kabum....bum
grin1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.981
41
48
Kot je ze nekdo zgoraj napisal, WW3 je ze zdaj - oz. njeni zametki vsekakor so. ZDA danes bi nakljucnemu (ameriskemu ali drugemu) obiskovalcu iz preteklosti izgledala docela fasisticna in bi se zdela precej podobna weimarski Nemciji v zadnjih letih pred vojno. Namesto Zidov imajo t.i. "islamske skrajneze", preiskave brez naloga, prisluskovanja, maltretiranja pri letalskih prevozih, medijska crno-bela propaganda, diktatura politicne korektnosti itn. tudi ne pasejo v zdravo demokraticno okolje.
Povod je pa ze znan nekaj cajta (vec desetletij), samo k sreci se niso uspeli sprovocirati kaksne drzave na Bliznjem Vzhodu, da bi napadla Izrael. Se najblizje temu je (bil) Ahmadinejad (vendar zgolj skozi medijsko propagando), ko naj bi govoril o tem, da bi bilo treba Izrael izbrisati z zemljevida (dejansko pa je slo samo za napacen prevod, saj je mislil le na eliminacijo tamkajsnjega zionisticnega rezima - ki pa je v svojem bistvu tudi fasisticen).
Ce/Ko jim to uspe, potem se takoj ustanovijo zavezniske alianse na obeh straneh, ki se fajtajo na bliznjevzhodni fronti (iz tega potem rata vojna "svetovna") in nevtralnezi, ker pa se v glavnem v vsaki drzavi danes nahajajo pripadniki razlicnih ver in etnicnih izvorov, se tudi v drugih drzavah se bolj zaostrijo "potencialne moznosti teroristicnih napadov", pa imas potem tudi v Evropi in ZDA "policijsko uro" in podobne fore, ki iz tega sledijo. Ker pa je "vojna biznis", dobijo banke in "posvecena podjetja" v ZDA nov zagon...
Nekje sem zasledil, da je v casu hladne vojne obstajal en (simbolicen) "doomsday clock", ki so ga vedno nastavljali glede na trenutne razmere v svetu (ponavadi so bili cagarji nekje med 11:50 in 11:59)...