Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Nekateri ponudniki vsakič priznajo avtomatski popust ob menjavi zavarovalnice. Triglav pa mislim, da je tudi edini, ki nudi najboljši način uveljavljanja škode s svojimi policami, ker ti ob morebitnem trčenju ni potrebno posebej obiskati njihovo poslovalnico.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Zgleda ga nisi razumu pa bom jst probu; ce bi mozakar bil danes star 20 let -/+ bi si privoscil doticno sredstvo.
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
https://g24.si/
Gledam tole in je za samo AO najceneje od vseh ostalih če ne rabiš kasko on ostalih stvari. Za starejši avto so najcenejši ali se motim?
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Lahko kdo pove, če ma še Tilia vedno tisto, da ko prideš k njim, napreduješ za 2 razreda?
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Kakšen listek? Triglav ima še vedno kupončke?
Imela midva z robertom 20 let manj. Tudi Robert ni več najstnik že nekaj časa. Mislim da ima najstnike že/še doma.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Zgleda ga nisi razumu pa bom jst probu; ce bi mozakar bil danes star 20 let -/+ bi si privoscil doticno sredstvo.
Jp jp, jaz sem tudi to tako razumel. Je pa res Hanzi to malce nerodno napisal oz. se zatipkal ter napisal "imela" namesto "imel 20 let manj".
Pri nekaterih ponudnikih je ta popust vsakokrat stalni, pri drugih spet ne. Triglav v tem primeru odobri večji popust, če pri njih obnoviš zavarovanje po treh ali petih letih odsotnosti.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tisti "avtomatski" popusti pa so torej povsem navadni klasični oz. komericalni popusti, ki ti jih nekje dodelijo več, drugje manj. Ne obstaja pa nikjer direktno popust na menjavo zavarovalnice.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Imela midva z robertom 20 let manj. Tudi Robert ni več najstnik že nekaj časa. Mislim da ima najstnike že/še doma.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Jp jp, jaz sem tudi to tako razumel. Je pa res Hanzi to malce nerodno napisal oz. se zatipkal ter napisal "imela" namesto "imel 20 let manj".
V dotični objavi sem res repliciral sam sebi, samo na gsm hitreje napišem novo objavo pod hitri odgovor kot pa ga editiram.
Citat:
Pri nekaterih ponudnikih je ta popust vsakokrat stalni, pri drugih spet ne. Triglav v tem primeru odobri večji popust, če pri njih obnoviš zavarovanje po treh ali petih letih odsotnosti.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tisti "avtomatski" popusti pa so torej povsem navadni klasični oz. komericalni popusti, ki ti jih nekje dodelijo več, drugje manj. Ne obstaja pa nikjer direktno popust na menjavo zavarovalnice.
Lahko se motim, ampak mislim, da popusti vezani na škodne rezultate in redna plačevanja veljajo tudi pri Triglavu. Končne premije pa so res višje, ker konkurenca želi izriniti Triglav iz domačega trga. Pa še ta končna razlika v ceni se skoraj nič ne pozna ob polnem zavarovanju vozila, temveč le če sklepaš samo osnovno.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Še vedno je ta popust komercialne narave ter manjši kot drugje pri konkurenci (oz. je končna višina premije v veliki večini primerov še vedno nižja kot pri Triglavu), samo da ga drugje ne pogojujejo z odsotnostjo ter vračanjem nazaj temveč s škodnim rezultatom ter rednim plačevanjem.
Glede na to, koliko strank je izgubil Triglav v zadnjih letih pa me v bistvu sploh ne preseneča komercialni popust na oz. zaradi vračanja strank k njim
Citat:
Lahko se motim, ampak mislim, da popusti vezani na škodne rezultate in redna plačevanja veljajo tudi pri Triglavu. Končne premije pa so res višje, ker konkurenca želi izriniti Triglav iz domačega trga. Pa še ta končna razlika v ceni se skoraj nič ne pozna ob polnem zavarovanju vozila, temveč le če sklepaš samo osnovno.
Ti kar nakladaj, ker ti gre Triglav na [cenzura]. Če bi Triglav resnično kdaj imel monopol, potem ga konkurenca ne bi mogla tako enostavno končati. Pa da ne bom "samo hvalil Triglav", bom pohvalil še tebe, ker imaš povsem prav, da nimam pojma. Jaz pravzaprav nimam pojma o nobeni stvari, niti o tem, če imam pojma.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kar se pa izrinjanja Triglava tiče se pa lahko samo smejim, temu se reče konkurenca oz. konec monopola
Res nimaš pojma kaj pišeš in samo hvališ Triglav brez kakšrnegakoli znanja o konkurenci tako da sva zaključila.