Zavarovanje stanovanja - poteklo :o

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zavarovanje stanovanja sem sklenil 1.12 lani, agentka je prišla na dom, plačal sem za eno leto. In danes mi kapne, da je verjetno zavarovanje že poteklo
bonk.gif
na polici piše permanentna. Zavarovalnica 3glav.

Se ne bi tale agentka potrudila in me poklicala pred potekom? Oz bi mi kar poslali položnico za plačilo? Ne pa nič??
jezen.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Je poteklo
smile-1.gif

mogoče pa ne dela več, pa ni noben skadence prevzel...

ni problema, lahko tudi jaz pridem, sam ne bom glih tko fest zgledal kot agentka
wink-1.gif

jjasna

Zelenc'
10. dec 2010
2
0
1
Polico že lahko skleneš za obdoje 10ih let, ampak premija se pa plačuje vsako leto. Očitno ti agentka vse ni tako dobro razložila. In ja, če je še zaposlena pri omenjeni zavarovalnici, potem je sila neresna, da ni vložila nobene aktivnosti v nadaljevanju ali pa kakor je že napisal Garfildd, da ne dela več tam. Kar je pa spet nerodno s strani zavarovalnice, da njenih strank ne prevzame nihče...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ena koka srednjihpoznih let
rolleyes-1.gif

Bom sel v pondelk na zavarovalnico mal povprašat o njenem zdravju...pa upam da mi kaka cev do takrat ne poči
shocked-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Ne boj se, je respiro rok 30 dni.....

tolk maš zavarovalničarjev na forumu, ti boš pa sedaj na zavarovalnico hodil
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Pri zavarovanju stanovanja ni nobenih respiro rokov (kakor pri avtomobilskem AO). Zavarovanje je veljavno, dokler je polica aktivna - to pomeni pri premanentnem zavarovanju do prekinitve (bodisi s strani zavarovanca, bodisi s strani zavarovalnice). Podrobnosti glede kritja v času neplačane premije pa je potrebno natančno prebrati pogoje (sam jih od Triglava ne poznam).

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Nekateri agenti so kr neki. Jaz sem pred 2. letoma dal zavarovati stanovanje pri ZM, neko varianto za obdobje 10 let. Z agentko je bilo dogovorjeno, da se oglasi pred potekom oz. da pride položnica, v glavnem, da ne rabim skrbeti glede tega. Seveda nisem skrbel in kar naenkrat pride priporočena pošta, da je bila polica enostransko odpovedana, ker nisem podaljšal/plačal. Šele takrat sem se spomnil, da ni bilo nikogar blizu, niti nobene položnice, čeprav smo se vse lepo dogovorili. Slučajno sem ravno takrat šel podaljšat zavarovanje avta in le dober "izredni" popust jih je rešil, da nisem odpovedal vseh zavarovanj pri njih. Sedaj bi naj bilo okrog takih šlamparij urejeno, kar pa bomo kmalu videli...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Ne boj se, je respiro rok 30 dni.....

tolk maš zavarovalničarjev na forumu, ti boš pa sedaj na zavarovalnico hodil
smile-1.gif

Kljub vsemu sem šel, da sem si malo grlo prepucal