"Zav.Triglav" prevara

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Uh....kok so nadležni.

Me je že klicala in sem rekel, da prav nič ne bom zavaroval, tako da se jim ne splača hodit kmen. Ona še kar nabijala, kako me bodo samo obvestili o spremembah, kar se tiče moje police ipd. Potem rečem, da to lahko pa lepo po pošti in ni treba nekoga pošiljat ane.

Ona prav popizdi kva mi je, da ne bodo police pošiljal po pošti ipd....polico svojo mam že sam baba zarukana, pošlji mi kaj se spremeni na papirju. Prav razpi*** sem jo in je butnla dol telefon.

Pa saj sem direktno povedal, da pač ne bom v nobenem primeru nič sklenil ni važno koga pošlje, potem je bilo pa na njej a še vztraja pri obisku ali ne.
jezen.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.611
5.192
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Lahko, če imaš registrirano podjetje, ki ima kot dejavnost registrirano oddajanje poslovnih prostorov ter, če s tem predhodno seznaniš tega "najemnika". Kar pa seveda v praksi pomeni, da ta opcija odpade.
Mogoče bi moral obvestiti akziviterja, da v stanovanju nimam registriranega poslovnega prostora in ne smeva posla sklepati tam
sprasujem se.gif
. Če bi imel kak sp, menda moraš nekaj narediti na temo poslovnega prostora.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.310
16.602
113
Nope. Imam s.p. in posloven prostor ni nujno potreben, je pa zaželjen. Jaz ga sicer imam ampak to je kvečjemu splošen plus in ne nujno potrebna zadeva. Tudi inšpektorji za varnost pri delu ti ne utrujajo, če jih nimaš, je pa seveda to zelo odvisno od same dejavnosti, ki jo opravljaš. In pri zavarovalnem posredništvu poslovni prostori niso obvezni.

@Malecky - nič je nisi razjezil, ugotovila je da ne bo nič s prodajo in prešaltajo na otročje mulasto vedenje
uf-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.611
5.192
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:In pri zavarovalnem posredništvu poslovni prostori niso obvezni.
To bo samo tako dolgo, dokler se ne bo zgodila nesreča. Potem se bo nekje zgodilo, da bo nič hudega sluteč zastopnik prišel v stanovanje stranke, priklopil prenosnik, ker je baterija že prazna. Zaradi napake v kablu prenosnika, ga bo ruknila elektrika, slučajno še bo imel slabo srce, FID pa bo vrglo ven milisekundo prepozno in zastopnik bo umrl.
Potem bo vstala skupaj stroka za varstvo pri delu in ugotovila bo, da tako rizično se dela že ne sme opravljati. Konec koncev se je že zgodilo, da je zastopnik v stanovanju sedel na barski stolček. To pa je že delo na višini, ni nadzora itd. etc... Prišel bo zakon, prišli bodo postopki. Samo od lobiranja zavarovalnic bo odvisno, kako ostro bo. Samo dokler so v pretežni državni lasti, je mogoče slovenski zavarovalniški zastopnik varen pred neumnostjo slovenskega birokratskega aparata.

P.S.: Naj bo dovolj sarkazma...

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
KSZ

In kakšna je sedaj tukaj prevara, da paniko zganjajo celo po radiju?
Verjetno tole:
Citat:
Zavarovalnica Triglav:
...v zadnjih dneh je po spletu ponovno zaokrožilo elektronsko sporočilo, ki opozarja na nevarnost sprejemanja obeskov za ključe s sledilnim čipom, ki naj bi jih delili na nekaterih bencinskih servisih. Sporočilo je podpisano kot neuradno sporočilo Zavarovalnice Triglav. Obveščamo vas, da gre za lažno navedbo in da Zavarovalnica Triglav ni avtor tega sporočila...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Mene skor vsak teden klicejo, pa merkur pa kr neke agencije, pa seveda anketarji tud. Jz se kr zmenim, pa hodjo na naslov, mene pa pac ni....ko jih jebe. Ce se jim da, pa nej. javim se pa takrat, ko se mi da na neznano stevilko....naceloma ignore.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
OK folk čisto neprimerne odzive imate skoraj vsi tukaj, enostavno jim takoj ustno PREPOVEJTE nadaljne klice. Po tem vas ne smejo več klicati nikoli.

Zahtevajte še ime in priimek tistega ki je klical, če se klic ponovi, naslednjič lahko prijavite zadevo in podjetje bo skasiralo lepo kazen.

To je to.

Ne pa da se jim zmerja, meče dol, prodaja nazaj neke oslarije itd itd..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.310
16.602
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
OK folk čisto neprimerne odzive imate skoraj vsi tukaj, enostavno jim takoj ustno PREPOVEJTE nadaljne klice. Po tem vas ne smejo več klicati nikoli.

Zahtevajte še ime in priimek tistega ki je klical, če se klic ponovi, naslednjič lahko prijavite zadevo in podjetje bo skasiralo lepo kazen.

Resno? Je to dejansko zakonsko dopustna opcija, da lahko nekdo na podlagi predhodne ustne prepovedi in kasnejše kršitve le-te potem dobi kazen? Kako boš to dokazal, če nimaš ravno posneto pa še to moraš prej obvestit sogovornika, da snemaš
smile-1.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Čeprav, roko na srce, navadno se ne pustijo kar tako odpraviti na besede me ne zanima/nimam časa

Sem pa tudi jaz za fer odnos.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.310
16.602
113
Itak, da se ne pustijo, če jih pa delodajalci učijo ugovarjat na vse možne izgovore, prodaja pač
wink-1.gif
(kar me še niti ne moti toliko, kot pa tisto direktno zavajanje oz. laganje, da te hočejo zgolj obvestit o novostih potem pa klasično poizkušajo kaj prodati ne glede na vse)
Ampak, če si vztrajen in parkrat lepo ponoviš odločen NE, te bodo pa že pustili pri miru. Če ti ne vržejo že prej slušalke dol
grin1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz jih kar vmes ustavim, da me ne zanima in, da nimam časa. Pa so mi še vsi dali mir.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Jaz se sploh ne sekiram,ko mi nekdo hoče prodat nekaj kar ne rabim,pa naj bo to sesalec ali knjige na domu,ali telefonska prodaja. Najprej mu lepo rečem,da njegovega produkta ne rabim! Ker to ponavadi ne pomaga (jih učijo na seminarjih da je treba bit vztrajen in ne obupat takoj,hehe), potem mu v prodajo ponudim svoj avto (recimo tržno vreden 5.000 eur,mu ga velikodušno prodam za 7.000 eur). Če se strinja,da kupi moj avto (seveda se ne strinja,ker "on tega ne rabi"),se jaz z veseljem strinjam,da kupim njegov sesalec (knjigo,zavarovanje...).
Probajte,izraz na prodajalčevem obrazu ob taki ponudbi morate videti!
smile-1.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Ja, saj jaz to razumem. Pač borijo se za svoj kruh.
Jaz jim pustim, da povedo kar imajo za povedati. Če imam čas, mi lahko predstavijo tudi na domu, če hočejo, potem pa njihovo prisotnost izkoristim za kakšne popravke obstoječih zavarovanj, če so potrebni.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.611
5.192
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Resno? Je to dejansko zakonsko dopustna opcija, da lahko nekdo na podlagi predhodne ustne prepovedi in kasnejše kršitve le-te potem dobi kazen? Kako boš to dokazal, če nimaš ravno posneto pa še to moraš prej obvestit sogovornika, da snemaš
smile-1.gif
Mora se dati zahtevati, da podjetje briše tvoje osebne podatke, oziroma jih ne uporablja v namen, ki ga ne dovoliš. Danes se splača brati postavke na koncu raznih stvari, ki jih podpišeš in paziti, da nisi odobrih kakega načina komunikacije, ki te moti.
Je pa stvar taka. Nekoč, ko nas informacijski pooblaščenec še ni tako dobro branil, sem kupil nek jezikovni tečaj za otroke. Potem so me iz tiste založbe klicali vsak mesec. Zmeraj sem jim povedal, da ne želim, da me kličejo in mi nekaj prodajajo. Po veliko mukah so res nehali. Ko je prišlo nadaljevanje tečaja, me je sicer mikalo, da bi ga kupil, ampak nisem. Preprosto nisem želel možnosti ponovne gnjavaže. Nikoli več nisem kupil ničesar od te založbe. No mogoče kaj, kar si prisiljen, npr. delovni zvezek.
Če bi me gnjavili iz zavarovalnice, bi po poteku police gotovo ne podaljšal pri njih, tudi če dajo za polovico ceneje od konkurence.

jello

Guru
22. sep 2008
10.382
3.933
113
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
...potem pa njihovo prisotnost izkoristim za kakšne popravke obstoječih zavarovanj, če so potrebni.

Se hecaš? Se ti zdi da bi te sploh klicali v kolikor nebi bili 110% prepričani da popravki SO potrebni ne glede na to kaj imaš?

Vsak odneha isti (ali takoj naslednji) trenutek ko mu poveš da imaš svojega agenta, ki ti ureja vsa zavarovanja. Ampak kaj ko je preenostavno. Raje s se z njim skregat, ga jebat, pošiljat na napačen naslov,.......in se ob vsem tem cirkusu še počutit pametnejšega od njega.
zmaga.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.611
5.192
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Svet knjige ali kaj podobnega?
grin1.gif
Svet knjige ni bil, mogoče kaka Mladinska knjiga. V glavnem, z njimi se ni dalo normalno poslovati, če si jim razkril podatke (na primer zato, da so ti stvar poslali po pošti).