Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaj uporabljate za dobro zaščito prevmatik po pranju avtomobila? V mislih imam produkte ki ostanejo vsaj 1 teden. Ne mislim kakih sprayev iz Petrola in Špara
Kje pa piše, da so ti spreji zaščita, razen na embalaži? Smo že enkrat diskutirali, pa se še enkrat ponovim. Če so ti spreji zdravi za gume, zakaj jih potem ne špricaš po kotalni podlagi, tam kjer guma še največ trpi? Po notranjem robu tudi špricate ali špricate samo zato, da se vidi in na nedeljskem kofetu vsi zijate v tisti silikonski zmazek na gumi? Čez teden dni pa sledi tema "mam prozorne pikice po blatnikih" pa spet cela grupa pametnih nasvetov. Spolirat, itak!
Tole mam jaz. Samo mal z gobico potegneš pa je. Ga čisto nič ne meče po blatnikih itd. Za1x ne menjam. Edino nanos je malo dosadan, ker moraš pač z gobico namazat...
haha kaj to vse eni ne dajete na avte..
jaz si moram pa najprej avto kupit, ki bo tega vreden.. verjetno tole čistilo za gume ali kar koli že je, je vredno pol mojega avta
Jaz sem en ''špuk'' za eno gumo porabil, če sem dal manj na gobico nič ni več mazalo. Ni pa bilo po pol ure nič vidnega več, je vse vpilo, pa je vseeno metalo po boku.
meni je eden prijatelj namazal gume s tem...je držalo dokler nisem naslednjič opral avta...zato bi to vzel...nisem pa imel nič umazano po bokih in blatnikih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.