Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
No, to je tudi res, da jih vedno kupim na omv.
Je pa jeba, ko rabim 1 uro za menjavo jebene žarnice, ker je treba pol avta razstaviti.
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Ma ni problem v samih žarnicah.
Problem je če jih kupiš na Petrolu al pa na katerkoli drugi bencinski črpalki.
Glede na to kolikokrat se pri skladiščenju premečejo kartoni žarnic (petrolova skladisca - kamion - pumpa) nic cudnega da tolikokrat crkne.
Najbols je kupit kar pri uvozniku kjer ima trgovino
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To pomoje nima veze...Zarnica mora zdrzat... Saj tudi, ko jo imas v zarometu, je ves cas med voznjo izpostavljena tresljajem......
Enako je na to občutljiv xenon,če ne še bolj!Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Na to vedno pazim.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
naslednjič ko boš menjal halogenko (H7) se stekla žarnice ne dotikaj s prsti. Uporabi rokavice, original žaščito ali kaj podobnega. Znoj je smrt za žarnice!
Je pa res kar ste zgoraj omenjali. Luči se avtomatsko prižigajo, crnkejo pa mi vedno zjutraj v garaži kot zaženem motor in utripnejo in takrat vsake toliko časa ena premine. Je ksenon tudi občutljiv na to?
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Odpelji se do avtoelektričarja pa naj ti vgradi predupor ,da ti zmanjša napoetost ,pa ti žarnice sigurno zdržijo več.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ksz ...
ena neumestna - opažam zadnje čase, sploh na teh avtomobilih višjega ranga, da te nove luči full svetijo. imajo kratke, ampak me vseeno totalno zaslepijo. ne vem, mislim ... kako lahko to dovolijo? ravno zadnjič, ko sem po Izoli manevriral in obračal na nekem parkingu, pa pride X3/X5, samo vem, da je bil en od teh dveh, ker nisem videl ama nič, sem moral prav počakati, da se je odpeljal mimo, da sem lahko nadaljeval z vožnjo ...
ko pa sam včasih vozim po AC, pa naštimam snop na najdaljšo možno varianto, pa ga potem, ko pripeljem nazaj na navadno cesto, pozabim preštelat, mi pa vsi blendajo ...
Citat:
Uporabnik Audio pravi:
Enim res nenormalno visoko sveti.
V primeru da mi tak vozi za ritjo, imam cel avto razsvetljen kot podnevi.