Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
In kak boš tam na gorenjskem naredil nasipe za male potočke, ki ob tako hudih poplavah narastejo 50x ? Zdej ste pa že mal dosadni s temi odstopi vlade in ministrov. Tudi leta 90 (če me spomin ne vara) so bile novembra hude poplave. In koliko vlad oz. ministrov je takrat odstopilo?
Saj je že božja roka uničila komunistično bolnišnico. Kaj bi še rad?
(no tudi take komentarje sem bral na kurah in rtv-jih)
Zaenkrat ne vidim, zakaj bi morala vlada odstopit. Naravna nesreča pač. Kot so pa rekli v Železnikih, tudi nasipi kaj hudo ne bi pomagali. Ti pa verjetno samo zbujaš pozornost s temi kretenističnimi izjavami, kajne?
Tocno tako! Danes bo lahko ze vsak [censored] vpije zamenjajmo vlado, ker je danes zunaj 5 stopinj C namesto obljubljenih 10.
Zdravnik zavihaj rokave in pridi pomagat odstranjevat skodo!! Ce te je kaj v hlacah. Lepo je biti pameten po forumu v topli pisarni ob kofetku. Nam je gasilca danes skurila elektrika v bajti.. da vidim tebe pogumneza
zakaj bi odstopila vlada? Ker se je zaradi dežja usul plaz? Daj no. To so naravne nesreče. Čedalje več jih bo, nam so pravzaprav še prizanesle - zaenkrat, glede na ostalo Evropo in svet.
Sicer pa folk. Počas bo treba odštet denarce in zavarovat hiše in premoženje za škodo v primeru naravnih in elementarnih nesreč. Žal.
desno od škofje loke, če smo že ''natančni''. Včer sem se peljal skozi stari del železnikov... sledi vode so ble 2m visoko! pa so ble hiše od vode oddaljene zihr 50m ali več. tko da kakšni nasipi res verjetno nebi pomagali. preveč vode je ku*barija! upam da se ne ponovi več!
Dodajam še par slikc. Tole je pred mojo bajto... V starem delu nisem mogu slikat, ker sem mogu vozt...
Zalilo nam je tudi bolj kot ne vse tovarne. Najhuje je za domel, pri katerih naj bi se včeraj oglasila Janša in Erjavec na otvoritvi nove hale. Zalilo je vse...
Citat: Uporabnik FuriousG pravi:
Dodajam še par slikc. Tole je pred mojo bajto... V starem delu nisem mogu slikat, ker sem mogu vozt...
Zalilo nam je tudi bolj kot ne vse tovarne. Najhuje je za domel, pri katerih naj bi se včeraj oglasila Janša in Erjavec na otvoritvi nove hale. Zalilo je vse...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.