Zaradi Janše se razlega jok!

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jok ni zaradi njega, ampak zaradi dejstva, da se nekoga, brez katerega v prvi vrsti sploh ne bi imeli samostojne države, spravlja na vislice, drugi, ki so to državo ropali že od l. 45, pa bodo lahko to legitimno in legalno počeli še naprej, medtem ko jim bodo ostali ploskali.

podpis
zmaga.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.428
2.783
113
JJ se je napovedal na 24ur. Vcasih jih ni imel kaj prevec rad.... No da slisimo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Itak nč ne bo s tega na konc
frown-1.gif
Sicer upam, da se motim, ampak po izkušnjah sodeč...tresla se je gora...

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jok ni zaradi njega, ampak zaradi dejstva, da se nekoga, brez katerega v prvi vrsti sploh ne bi imeli samostojne države, spravlja na vislice, drugi, ki so to državo ropali že od l. 45, pa bodo lahko to legitimno in legalno počeli še naprej, medtem ko jim bodo ostali ploskali.

podpis
zmaga.gif

A veste, kako je folk proti borcevskim pokojninam, pa takim stvarem za pretekle zasluznike?

No, to.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

podpis
zmaga.gif

A veste, kako je folk proti borcevskim pokojninam, pa takim stvarem za pretekle zasluznike?

No, to.
podpis
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

podpis
zmaga.gif

No, to.
V bistvu se fant negira že sam in to v istem stavku.
tongue-1.gif

Lahko bi nadgradil pa rekel, naj se ne preganja klavcev po 2. vojni, ker so zaslužni za konec vojne in mir, medtem ko tisti, ki državo ropajo že 1500 let ... bla bla bla bla.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Ko že ravno omenjaš leto 45. Janšev oče je dobil kaj aresta, ker je ukradel vola?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Lahko bi nadgradil pa rekel, naj se ne preganja klavcev po 2. vojni, ker so zaslužni za konec vojne in mir, medtem ko tisti, ki državo ropajo že 1500 let ... bla bla bla bla.

Imas prav... Crtomir je v bistvu vsega kriv!

(Preden me kdo napade, ne novi zarod JJ-ja, ampak tisti, ki je bil tolk nesposoben da ni Vajhuna zjebal).

"In šel je boj bojvat brez upa zmage,
in skazal se je korenine prave,
kjer suče meč, na čeli smrtne srage
ležé sovražnikov trupla krváve
mrtvih, al izdihjočih duše drage;
vender ne meč, ne moč gradu trdnjave
bogov ne more rešit slavnih staršov,
in ne pred smrtjo ohranít tovaršov.

Premagan pri Lepenskem sam jezéri
stoji naslonjen na svoj meč krvávi,
z očmi valov globoki brezen meri,
strašne mu misli rójijo po glavi,
življenje misli vzet si v slepi veri;
al nekaj mu predrzno rôko ustavi -
bila je lepa, Urska! tvoja
podoba, ki speljala ga je 'z boja."
...

"Prav praviš, de ne smem jaz upat sreče,
ki vedno je in bo sovražna meni:
dosegel oča zmage ni sloveče,
končal življenje v vojski je zgubljeni,
odšla je mati komej sponam ječe,
že davno jo pokriva grob zeleni.
Osrečit hoče me ljubezen sladka,
al, kak sladkost bila je njena kratka!

V deželi koj trobente glas zapoje,
od Urske drage mene zapor loči,
junaško bíli smo z Murgljani boje,
vesele zmage dan nam ne napoči,
pomóril meč je vse tovarše moje,
beg je moj up, gojzd je moj dom pričjoči.
Nespametna bila bi z mano zveza,
ki me preganja vedno sreče jeza."

No? Too soon?
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Glih prej sem mel Hoseja Manuela na kavi... Malo je razpizden nad Patrio, ker so ocitno nesposobni podkupnine dostavit tako, da te ne dobijo.
jebeštrga, pa tak vojaski provider... Kaj je naslednje, to da bodo povedali resnico o HAARPu in Chemtrailih?
Kratka se pise Patriji, kratka... zdaj-zdaj jih bodo nacionalizirali.

([cenzura] se i ti, ja, ne spodbujaj trollov in ostail bebckov! C&B, Davidoff dobro ve kam (ne) spadam
smile-1.gif
)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Itak ga mi davkoplačevalci pošiljamo gor. Naj malo poroča, sej je plačan pa še sejnine dobi.

Titula je moje maslo, pogelj sosednjo temo o Hrvatih. Predlog je bil podan
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nacionalizacija je jezik, ki ga razumem. Vsa podjetja bi bilo potrebno nacionalizirati. Minimalni regres, minimalna plača, dobiček v nebo.

Titula, pristaja ti. Končno vemo kdo si, kaj si.
hysterical-1.gif