Citat:
Uporabnik softi pravi:
....
in to je problem države. da ni njen zaposlen vedno dosleden in d aima jo posamezniki preveč moči. to je pa zahod in kapitalizem.
to je fašizem
Citat:
Uporabnik softi pravi:
....
in to je problem države. da ni njen zaposlen vedno dosleden in d aima jo posamezniki preveč moči. to je pa zahod in kapitalizem.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zanelsjivi viri so bili prejšnji teden
kaj so se zmenili danes ob 12 sploh ne veš. mogoče je smao 10 stanovanj.
to men ni všeč. kr neko natolcevanje. sploh pa nben ne ve kaj se dogaja. pa da so to družinski prjatli, k skup kartajo in hodijo na zabave..
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Citat:
Ne palamudit!
In medtem (cca 10let) naj podjetje z krediti brez dohodkov crkne! Sorry, ampak moram ti reči bebec.
Bebec si kvecjemu ti ker ne poznas poslovanja z zokijem in koliko podjetij je ze spravu na kant, ko so mu take poceli.
Zdej bo pa ves dohodek dal za sodnijo in poravnavo in bo na pozitivni nuli ?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
spet plačali ne plačali ni predmet ugotavljanja.
na viadutku trije polni lekini kamioni tehtajo manj kot 20 praznih. a sploh kdo ve kok vaga 4 aksar leke..poln in kok prazen.
no jaz sem pa slišal (iz običajno zanesljivih virovCitat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kolikor sem slišal iz precej zanesljivih virov, 900 + 16. Ne vem pa, kakšnih je teh 16. Novo stanovanje za 100k v Lj? Utopija. 50 kvadratov, recimo je takoj 150k ...
Razlika med 2,5 in 3,2? Lahko si misliš, da gre na račun prenizke ocene vrednosti stanovanj, ali pa je teh 700 jurjev tisto, za kar je popustil od realnih 3,2 (tistih, ki jih je Zoki zanikal) ...
Citat:
Uporabnik sass pravi:
no jaz sem pa slišal (iz običajno zanesljivih virovCitat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kolikor sem slišal iz precej zanesljivih virov, 900 + 16. Ne vem pa, kakšnih je teh 16. Novo stanovanje za 100k v Lj? Utopija. 50 kvadratov, recimo je takoj 150k ...
Razlika med 2,5 in 3,2? Lahko si misliš, da gre na račun prenizke ocene vrednosti stanovanj, ali pa je teh 700 jurjev tisto, za kar je popustil od realnih 3,2 (tistih, ki jih je Zoki zanikal) ...), da je resnica nekje vmes. skratka ta znesek 3,2 milijona naj bi vseboval tudi stare terjatve, ki naj bi jih leka imela še prej od energoplana. torej je imel jankoviæ prav, ko je rekel, da GREP zaradi stožic ne dolguje leki takšne vsote (čeprav slišalo se je, kot da pravzaprav ne dolguje nič).
Če prav razumem je zaprta obvoznica med Kosezami in Zadobrovo. Kolk pa je na tem odseku viaduktov?Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ne vem zakaj bi bil ta izgovor prekleto dober. Pri izkopu so stalno vozili Lekini tovornjaki in to polni!
Tukaj pa sedaj inšpektor "ugotovi" da se bodo viadukti rušili zaradi praznih tovornjakov?