Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja tole je tud mene malo presenetilo. Tole ni nič dost v demokratičnem duhu! Sicer trenutno potekajo pogovori, tko da bo v kratkem vse jasno...
Citat:
Iz prometnega inšpektorata so sporočili, da se je prometni inšpektor v ponedeljek zaradi nevarnosti preobremenitve konstrukcij na hitri cesti od Kosez do razcepa Zadobrova mimo rondoja Tomačevo izdal ustno odločbo o zapori severne obvoznice. Cesta bo tako zaprta od 14.00 danes pa vse do srede do 24.00. Vendar pa so obvoznico za promet dejansko zaprli že nekaj ur prej.
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja tole je tud mene malo presenetilo. Tole ni nič dost v demokratičnem duhu! Sicer trenutno potekajo pogovori, tko da bo v kratkem vse jasno...
Vseeno sramota za našo državo, da ima en človek tak vpliv.
Novinarji no na Ministrstvo za promet baje že poslali vprašanje glede zakonskih osnov za tovrstno zaporo - me prav zanima, kaj bo odgovor.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jankoviæ: Predstavniki podjetja Leka le izsiljujejo, trditve o neplačanih 3,2 milijona evrih so laž
Zakaj so potem plačali če niso bili nič dolžni? Zoki, laž ima kratke noge!
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Saj smo pravna drzava. Ce ima vse papirje tko kot je treba, se ve kako dobiti denar. Upam da ga bo jankovic dobr stozu zarad motenja posesti plus vso nastalo skodo.