Zapora ceste Moste-Vodice

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Torej če se v mengešu zavije levo (ne naravnost skozi industrijsko cono komenda) in gre skozi Koseze in Utik, ter pride v vodice, ta zapora ne vpliva na nič, je tako?

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Nope. Sem že poleti slišal, da jo bodo obnovili. Sedaj kako kvalitetno pa ne vem... Uradno DRSC zanika da sploh poteka tranzit na tej cesti, opazovanja na terenu pravijo drugače. DRSC tudi vztrajno trdi da ne obstaja alternativna cesta, pa dejansko obstaja (po AC za tranzit). Na pripombo, da s svojo ignoranco na letni ravni izgubijo vsaj 4mio EUR na račun izpada cestninjenja teh tovornih vozil (cca 900 na dan) niso reagirali.

Te motijo tovornjaki?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.245
4.808
113
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Podobno sem se tudi jaz spraševal. Vsakič je drugače (in vsakič manj
bonk.gif
).
Sem pa obvestilo objavil na vaški spletni strani Tunjic, ker se kar nekaj naših prebivalcev vozi tam.

saj Tunčani mate dobre izkušnje z zaporami cest zadnje leto, boš dal lahko kakšen predlog Alterjevcem
tongue-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Aaaaa. Torej hrup in tresljaji. Konec koncev je to vaška ulica izpred 100-50 let ko prometa ni bilo, hiše z izvozi na cesto... Danes je nemogoče zapeljati na cesto, vsako minuto prihrumi mimo šleper, 90% je tranzita ki se izogiba cestnini, ostalo dostava v IOC Komenda. Kombači so zgodba zase, prepotentna kasta, za katere ne velja nobeno pravilo in omejitev, ptroci na prehodu za pešce pa so keglji za zbit...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Aaaaa. Torej hrup in tresljaji. Konec koncev je to vaška ulica izpred 100-50 let ko prometa ni bilo, hiše z izvozi na cesto... Danes je nemogoče zapeljati na cesto, vsako minuto prihrumi mimo šleper, 90% je tranzita ki se izogiba cestnini, ostalo dostava v IOC Komenda. Kombači so zgodba zase, prepotentna kasta, za katere ne velja nobeno pravilo in omejitev, ptroci na prehodu za pešce pa so keglji za zbit...

Je bla pa parcela cenejša
grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Heh... Imam fotke izpred druge svetovne vojne... Kako je potekala cesta in odmiki hiše... Potem so pa samo dvorišče jemali na račun širine... Itak sta pa 2 prva župana tista, ki imata s svojimi "zaslugami" zasluge da obvoznice ni. Leta 1984 bi morali narediti obvoznico, no nekdo je pokasiral podkupnino da so samo ulico posanirali leta 1995...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Heh... Imam fotke izpred druge svetovne vojne... Kako je potekala cesta in odmiki hiše... Potem so pa samo dvorišče jemali na račun širine... Itak sta pa 2 prva župana tista, ki imata s svojimi "zaslugami" zasluge da obvoznice ni. Leta 1984 bi morali narediti obvoznico, no nekdo je pokasiral podkupnino da so samo ulico posanirali leta 1995...

Pa kaj ti pomagajo slike? Sem bil v centru, mi je ljubljeni vodja zaprl dostop do hiše in dvorišča. Sem se preselil, mi levaki namesto da bi izpljunili denar za 50 let obljubljano obvoznico hočjo naredit 4 pasovnico pred bajto, ki ne bo primerna niti za 2 avta vštric, verjetno tudi na račun kakega metra dovoza... Izgovor? Metuljček, čeprav se ve, da je vse povezano z denarjem...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Meni nič, nostalgija pač. Je pa precej bolj konkreten zajeb župana iz vrst pomladne NSi zaradi obvoznice... pa potem 'neodvisnega' kandidata pomladne podpore v nadaljevanju...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Podobno sem se tudi jaz spraševal. Vsakič je drugače (in vsakič manj
bonk.gif
).
Sem pa obvestilo objavil na vaški spletni strani Tunjic, ker se kar nekaj naših prebivalcev vozi tam.

saj Tunčani mate dobre izkušnje z zaporami cest zadnje leto, boš dal lahko kakšen predlog Alterjevcem
tongue-1.gif

Nekaj malega izkušenj smo si nabrali.
cool-1.gif

Predvsem potrpežljivost in uporabljajte bolj trpežna vozila (beri Subaru in podobna
cheer.gif
). Pa kakšen kilometer naokrog tudi ni tako hudo. Si ogledaš kraje, ki jih mogoče sploh ne poznaš.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Tam bi jame lahko pustili namesto ležečih policajev, popravljajo naj pa izven vasic.
smile-1.gif

Ja ker sedej so ležeče policajke !
grims-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Sem se prej peljal po neuradnem obvozu (čez polje). Če niste ravno Komendčani in vaš cilj ni v poslovni coni, raje izberite enega iz med drugih dveh obvozov (čez Bukovico ali pa Sp. Brnik). Cesta je že danes, ko ni dežja, povsem blatna, kako bo šele, ko bo deževalo... Poleg tega pa se vmes najdejo še tovornjakarji, ki se pizdijo nad ostalimi, ker se ne umaknejo v največji drek. Če tu ne bo kdo ostal v dreku, bo že res čudno.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Čez Bukovico ni obvoza. Obvoz je čez Brnik po stari cesti, za kamione pa po AC do Šenčurja in tam na regionalko.
Bo zelo zanimivo, ko bo počilo na tej poljski poti (in sigurno bo)...
Je pa zanimivo... Vseeno ali je avto blaten do strehe in posledično še pol kilometra asfalta, važno da se privarčuje 1km poti (saj časa se ne)...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Sem se prej peljal po neuradnem obvozu (čez polje). Če niste ravno Komendčani in vaš cilj ni v poslovni coni, raje izberite enega iz med drugih dveh obvozov (čez Bukovico ali pa Sp. Brnik). Cesta je že danes, ko ni dežja, povsem blatna, kako bo šele, ko bo deževalo... Poleg tega pa se vmes najdejo še tovornjakarji, ki se pizdijo nad ostalimi, ker se ne umaknejo v največji drek. Če tu ne bo kdo ostal v dreku, bo že res čudno.
bonk.gif
Si ti večino včerajšnjega in današnjega dne prspal? Padalo je prek 24 ur vsega skupaj.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tako se reče. Samo v slovenistanu je vedno problem, ker je vsak 'najpametnejši'... Če je obvoz predpisan nimaš kaj iskati alternativ čez gradbišče, dvorišča, njive...
Tako pa so vozniki tovornjakov/šleperjev zopet poglavje zase, ker se ne držijo predpisanega obvoza pač pa uporabljajo ceste ki niso primerne njihovi osni obremenitvi in dolžini. Unak za prepoved je pa nekaj kar se spregleda... Pa to velja za vae, slovenske in tuje prevoznike. Najhujšvije pa pezde ki vozi papir s prikoličarjem. Zanj ne veljajo omejitve, prepovedi, pešci na prehodu...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Saj ni eden. Vsi, ki vozijo odpadke med LJ, "cono" in Suhadolami (Publikus) so največje kamikaze na tem območju.