Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sam, čist tko... Da bi si jaz delal na mojem privat parkirišču zaradi idiotov, ki parkirajo tam, kjer je privat, je bedarija.
Kako bi bilo v tem primeru : Pred leti, ko je v Šentviškem predoru odpadel omet, tuj avto (se ne spomnim, DE ali AU) niso dobili povrnjene nastale škode na avtomobilu, ker so se vozili brez vinjete in dejansko ne bi smeli biti na AC..
Kako bi bilo, če bi kolega, ki, recimo, ima Pajka, tak avto odstranil ? Pa zapeljal nekam, nevem, drugam. Lastnik pride, avta ni, prijavi krajo avtomobila ? A tle tud polcaji rečejo : Ni naša stvar, ker ste parkirali na privat zemlji, katera ni v državni lasti...
?
Ker zase vem, da se mi odpelje, da mi en zaparkira garažo, jaz moram pa nujno (!) it, recimo, na urgenco. Kaj boš naredu ? Tip pa v sosednjem bloku spi ?
A bi mogoče pomagal, če bi na garažna vrata napisal : POZOR, PADA OMET!. A bi šlo na sodišču skozi, če bi se zagovarjal kot, da je 1. bila opozorilna tabla
2. Je bilo privat zemlja, kjer je obešena tabla, da je parkiranje prepovedano in da tam tisti ne bi smel parkirati ?