"zaobljena miza"

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Vprašanje na hitro - kje bi dobil, če se sploh dobi že narejeno (če bo treba delati na mero, potem vem kam it pogledat) "zaobljeno" mizo , torej recimo da je 1/4 kroga oblika mize, s tem, da imam na voljo nekje 150x150cm prostor (kotni prostor)...

kam skocit pogledat?

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Jaz sem se ubadal s podobno zadevo kot ti. Kupil sem okroglo mizo, ki pa se jo da raztegniti, in ko vstaviš dodatno desko v sredino, je točno to. To pa je sicer bilo pred davnimi leti, ne dvomim pa, da se tega ne bi dobilo v vseh trgovinah s pohištvom.
LP Company

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
Po mojem, da boš našel tako mizo v kakšnem pisarniškem programu.

Poglej tukaj:
http://www.boma.si/Main.html

http://www.nobis-si.com/kotne_mize.htm [tukaj poglej v tipsko karto elementov, mislm, da je notri nekaj točno takega, kot iščeš (*.pdf)]

Drugače pa vpiši v najdi.si kotna miza in boš našel še več zadetkov
wink-1.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
Mislim, da sta oba narobe razumela, kaj želi sergio - napisal je, da želi mizo v obliki 1/4 kroga - se pravi ne raztegljivo ampak tako, da gre v kot, na drugi strani je pa "zaobljena".
Imam prav sergio?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mizo četrt kroga s polmerom 1,5 m boš figo kje dobil narejeno.

Najbolš da daš narest ploščo, noge pa kupiš že narejene, kakkršne bi pač rad.

Pa pri takem polmeru se bo že težko stegnit v kot...kaj pa trikotna miza?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Mislim, da sta oba narobe razumela, kaj želi sergio - napisal je, da želi mizo v obliki 1/4 kroga - se pravi ne raztegljivo ampak tako, da gre v kot, na drugi strani je pa "zaobljena".
Imam prav sergio?

Ne ne, na obeh straneh zaobljena, prilagam "skico"

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
Aha, sem se zmotil... Se opravičujem.

Vsekakor mislim, da boš našel kaj uporabnega na linkih, ki sem jih dal.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Predlagam, da greš z "načrtom"
grin1.gif
do kakega tišlarja. Namreč, takole obliko, da ti bo še po merah pasalo, boš težko našel v štacunah. Predlagam naprimer Erjavca, če si iz žabarije. Mah sej telih tišlerjev, ki delajo kuhinjsko pohištvo, je malo morje.