Slovenke na OnlyFans (seznam)

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.400
382
83
Ljubljana
Zanima me, koliko slovenk je že na Only Fans. Zame osebno je to samo prostitucija v mili obliki, pa sem prepričan da nisem edini. Ker pa je zadeva javna, dejte tu nalimati tisti za kater veste da so slovenke 100%.

Bojim se da jih bomo imeli veliko, kar pa mislim da ni ravno dobra stvar....

Jaz vem samo za eno: Denise Dame, ki se hvali da ima ne vem koliko zaslužka. https://onlyfans.com/thedame

Vse kar vem da ni ravno najbolj psihično stabilna oseba in da je že napol popravljena. Nisem ziher, ampak mislim da je iz koroške nekje.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.579
4.505
113
49
Na sončni strani ALP
Ančka iz Prevalj. Zdaj bo baje drugič mamica. Zanimiva zapuščnina za otroke. Že partnerjeve otroke sprašujejo čudne reči. "Tista" učilnica pa baje tudi že ima svoje ime...

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.590
10.810
113

Iris bloom, Bistrica tu nekje

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.263
4.845
113
Zanima me, koliko slovenk je že na Only Fans. Zame osebno je to samo prostitucija v mili obliki, pa sem prepričan da nisem edini. Ker pa je zadeva javna, dejte tu nalimati tisti za kater veste da so slovenke 100%.

Bojim se da jih bomo imeli veliko, kar pa mislim da ni ravno dobra stvar....

Jaz vem samo za eno: Denise Dame, ki se hvali da ima ne vem koliko zaslužka. https://onlyfans.com/thedame

Vse kar vem da ni ravno najbolj psihično stabilna oseba in da je že napol popravljena. Nisem ziher, ampak mislim da je iz koroške nekje.
Hmm, zakaj pa te potem zanima katere vse so na OF, če je zate to prostitucija?

darwin

Majstr
17. avg 2007
593
370
63
Mene pa iz firbca zanima, na kakšne zaslužke lahko ene random Slovenke računajo.
Ena prijateljica je gor, naročnino ima relativno nizko, contenta za moje pojme malo, cifa, ki jo kao dobi, se mi pa zdi precej velika. Ne vem ali nabija ali je realno.
Se lahko potegne kakšno paralelo med številom objav/lajki in dohodkom? Čeprav en čas je imela odprt profil, tako da lajkov je ziher zato več.
Pravi, da je na briga, kaj si bodo otroci mislili. Da je to njej lajf.

• Všeč mi je
Reactions: Vprasaj

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.400
382
83
Ljubljana
Pravi, da je na briga, kaj si bodo otroci mislili. Da je to njej lajf.
Meni se res smilijo otroci. Resno mislim. Predstavljaj si da ti en reče, tvoja mat je pa vlekla qurze na internetu za denar in povedal je čisto resnico, pa še doma ima celo kolekcijo njenih "del". Kako si lahko tako sebičen, da ti je vseeno kaj vse bodo mogli otroci čez dati. In verjemi mi otroci so kruti bolj kot si upamo priznati.
Moj lajf, moja izbira, moje telo.... Nikjer ni pa: Moja beseda, moja čast, moja obveznost, moja dolžnost....
Starejši ko sem, razumem zakaj je rek: Mož beseda in ne "žena beseda" in zakaj ženske mislijo s čustvi in moški z logiko.

Jaz se sprašujem, če je tem hčerkam oče kdaj rekel da jih ima rad. Najbrž ne. resnično žalostno. :poškodovan:

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.400
382
83
Ljubljana

Iris bloom, Bistrica tu nekje
to je ta?