Zagotovo bom prej verjel očividcem, kot pa (vpletenim) policajem.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
In kateri verziji boš ti verjel, je že vnaprej znano.
Zagotovo bom prej verjel očividcem, kot pa (vpletenim) policajem.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
In kateri verziji boš ti verjel, je že vnaprej znano.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ksz
Losta verjetno boli dejstvo, da je pred leti sam veckrat prevozil kako rdeco luc sredi noci na isti ulici. Mene bi tudi stisnilo ce bi pomislil da bi se isto lahko koncalo takrat...
Gre za cloveka, ki je peljal kontra v krozisce tomacevo. Tam se je vse skupaj zacelo.
Prometna policija je prisla na kraj zaradi nesrece sluzbenega vozila policije in zaradi teze poskodb. Na kraju sta bila tudi drzavni tozilec in preiskovalni sodnik. Kibla ki je imela nesreco ni sodelovala v lovljenju ampak je prisla s kontra strani. So pa imeli vsi skupaj (tako policista kot kriminalec) to smolo, da je slednji v krizisce priletel ravno v casu ko je tja pripeljala kibla. Glede na poskodbe kible, verjamem da ni slo za kaj vec kot za oplazenje, saj se je clio ustavil 30 m naprej. Ce bi bolj pocilla bi ostal sredi krizisca.
Iz vozila ga je vrglo ker ni uporabljal varnostnega pasu. Sicer vprasanje ce bi sploh bil poskodovan.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Veš zakaj se je vse to zgodilo danes? Ugibam ker se je verjetno normalno peljal brez izpita in z nereg. vozilom in je pač padel v naključno kontrolo prometa/dokumentov, bezati je pa zacel ker je dojel koliko kazni bo to, da bo avto odvzet etc...
Ah, te pravljice, da je nekdo iz čistega veselja zapeljal kontra v krožišču tomačevo, kjer so ga ravno videli policaji (koliko jih je že bilo?) in se pognali za njim jest ne kupim.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Gre za cloveka, ki je peljal kontra v krozisce tomacevo. Tam se je vse skupaj zacelo. .
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ksz
Losta verjetno boli dejstvo, da je pred leti sam veckrat prevozil kako rdeco luc sredi noci na isti ulici. Mene bi tudi stisnilo ce bi pomislil da bi se isto lahko koncalo takrat...
Gre za cloveka, ki je peljal kontra v krozisce tomacevo. Tam se je vse skupaj zacelo.
Prometna policija je prisla na kraj zaradi nesrece sluzbenega vozila policije in zaradi teze poskodb. Na kraju sta bila tudi drzavni tozilec in preiskovalni sodnik. Kibla ki je imela nesreco ni sodelovala v lovljenju ampak je prisla s kontra strani. So pa imeli vsi skupaj (tako policista kot kriminalec) to smolo, da je slednji v krizisce priletel ravno v casu ko je tja pripeljala kibla. Glede na poskodbe kible, verjamem da ni slo za kaj vec kot za oplazenje, saj se je clio ustavil 30 m naprej. Ce bi bolj pocilla bi ostal sredi krizisca.
Iz vozila ga je vrglo ker ni uporabljal varnostnega pasu. Sicer vprasanje ce bi sploh bil poskodovan.
točno tako, tako kot se nikoli nihče ne pelje kontra po avtocesti. to so vse samo bučke policije.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ah, te pravljice, da je nekdo iz čistega veselja zapeljal kontra v krožišču tomačevo, kjer so ga ravno videli policaji (koliko jih je že bilo?) in se pognali za njim jest ne kupim.
A misliš med lovom zapeljal v kontra smer po AC, policaj pa na lovu za njim tudi v kontra po AC? Že videno.Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
točno tako, tako kot se nikoli nihče ne pelje kontra po avtocesti. to so vse samo bučke policije.Citat:
Ah, te pravljice, da je nekdo iz čistega veselja zapeljal kontra v krožišču tomačevo, kjer so ga ravno videli policaji (koliko jih je že bilo?) in se pognali za njim jest ne kupim.
Si se zmotil, danes orgazmirate tisti, ki menite da je takšno lovljenje policije, ki se konča z nesrečo in poškodovanimi velik prispevek k prometni varnosti.Citat:
mislim v vseh primerih, samo ti si kot ponavadi, preobrnil moje besede sebi v korist. In sedaj, ko je nekaj uric minilo od nesreče, ti je že splahnel ali si ga še vedno šibaš?
Citat:
Si se zmotil, danes orgazmirate tisti, ki menite da je takšno lovljenje policije, ki se konča z nesrečo in poškodovanimi velik prispevek k prometni varnosti.Citat:
mislim v vseh primerih, samo ti si kot ponavadi, preobrnil moje besede sebi v korist. In sedaj, ko je nekaj uric minilo od nesreče, ti je že splahnel ali si ga še vedno šibaš?
In ki ste orgazmirali že takrat, ko so policaji temu modelu vzeli izpit, in ko se je prejel zakon, ki tisti brez izpita ne more registrirat vozila.
No še dobro da nov zakon deluje, in je takšne končno spravil s cest
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ksz
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ti kar ugibaj. Mene pa vedno znova čudi, kakšen strašen, neverjeten problem imate s tem, da se, če za volanom kršite predpise, utegne zgoditi, da plačate kazen. Potem so pa policisti po vaše 'inkasantje'. Ja, a na izpitni vožnji vam je pa uspelo voziti po predpisih?Moram priznati, da mi je čedalje bolj všeč ameriški sistem - voznika, ki krši predpise, je potrebno ustaviti. In ga ustavijo, tako ali drugače. Pika.
Zdej pa še napiši, koliko eur bodo zaračunali temu šoferju za vse te prekrške in koliko so zaračunali tistemu, ki je potegnil pištolo, pa ti bo ravnanje policije bolj razumljivo.Citat:
Uporabnik legionar pravi:
In po slikah iz Žurnala je bilo v križišču Kajuhove in Zaloške 7 policijskih vozil . 7? Nekaj leta nazaj sem nekje blizu tam sedel v lokalu ko je model potegnil pištolo. Prišla so 3 vozila.