Citat:
Uporabnik bjani pravi:
spet polnijo blagajno in pobirajo avte nedolžnim in zglednim državljanom
1900eur
sam res .. ali pa (by sintič) :kaj jim je sploh šel ustavljatiCitat:
Uporabnik neo32 pravi:
Sam res, takega bi bilo treba za vzor postavit, sicer ne vem točno za kaj ampak mi nekako deluje, kot, da je spet nedolžni najebal.
A je to že babyboom generacija letnik 1991?
Kakorkoli, vse mu je oproščeno, saj je z svojimi 21 leti poln izkušenj in vozniških sposobnosti in le kaj je bilo policajem, da so ga sploh šli ustavljati?
Tisti link samo dokazuje tisto, kar vam vseskozi govorim.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Briši link in post, da ga ne bo sintič videl...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tisti link samo dokazuje tisto, kar vam vseskozi govorim.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Briši link in post, da ga ne bo sintič videl...
Da policaji znajo fajn kasirat, ne spravijo pa norcev s ceste.
Radi tudi vzamejo izpit, v želji in vednosti, da se bo tisti potem vozil brez. Ni point, da bi kršitelja spravili s ceste, pa to tudi nima z varnostnega vidika nobenega smisla, saj človek vozi enako dobro z veljavno ali pretečeno vozniško v predalu. Namen je, da mu bodo ponovno zakasirali, ko ga dobijo brez, tako kot je bilo v tem primeru.
Ni treba bit kaj posebno pameten da veš, da odvzem izpita posledično povzroči vožnjo brez izpita, nato posledično vožnjo z neregistriranim, tehnično nepregledanim in nezavarovanim avtom, ob kontrolah pa visoke kazni povzročijo še pobeg, kjer potem pogosto prihaja do nesreč, kjer nastradajo tudi nedolžni.
To pa prinaša državi velik finančni priliv, zato ni pričakovati, da se bo v kratkem kaj bisteveno spremenilo.
Ja, smo tam kjer smo. Ampak tam nismo po zaslugi tega, kako jest razmišljam, ampak po zaslugi ker država in njeni organi razmišljajo točno tako kot sem opisal.Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Ja bravo, z takim razmišljanjem kot ga imaš ti, smo tam kjer smo. ......
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
spet polnijo blagajno in pobirajo avte nedolžnim in zglednim državljanom
1900eur
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sej voznja kot jo je prikazal gospod s cliotom ni prekrsek. Tko da don't worry. Tudi zanj se bo nasel prostor na povsetovi. Ce ga pa ne bo se bodo pa stiskali, kaj me briga, sam se je tja spravil.
Namrec, nekdo ki je drzavo oskodoval za 3 mio EUR tvojega zivljenja ni ogrozil. Takile praznoglavci pa te ogrozajo.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Sorry, se ne strinjam s tem. Je se dosti primerov "direktorjev" ki so oškodovali mariskoga,pobasali v žepe lepe kupe denarja,samo ti jih ne pišem tukaj,ker kot 1. jih ne poznas, kot drugo pa niso medijsko izpostavljeni tako kot omenjeni, in potem bi me čukasto gledal " ja kdo pa je to"
In ne, ne drži to kar si ti napisal, da niso ogrožali nobenega, zaposleni niso dobili plač, krediti se niso plačevali, verjemi da zgodbe niso bile lepe, mogoče je kdo storil samomor ker ni več videl rešitve,samo ti tega ne vidis...
Ja sej razumem, neupoštevanje ukazov policaja (sodnika) ti smatraš za najhujši prekršek, ki bi ga kaznoval z zaporom, tista, ki je kriva za smrt Nekrepa ma pa dovolj da ji 4 mesece vzamejo licenco.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne ljudi ki se se kar vozijo kljub temu da jim je drzava to prepovedala, jim pobrala avtomobile je treba streznit z zaporom. Ce se ne znas brzdat bos pa apc zaprt. In te ne bo na cesti. In ne bo financnega interesa.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Tukaj je en primer,ki se ni izsel , http://24ur.com/novice/crna-kronika/zaletel-se-je-v-hiso-in-v-njej-povozil-specega-lastnika.html
Krivec za nesrečo je seveda voznik sam, kdo pa drug,ampak kaj ga je v to privedlo jepa drugo, preveč agresivnosti s strani policije nikoli ni dobro,ampak kukr smo Slovenci neumni pri odločitvah, rinemo direkt tja.
Mi je pa vseno fajn poslusat zgodbe kaksnih starejsih iz casov ko so policaji res še bili policaji, ker v današnjih dneh so le še prodajalci, to pa zato ker večina zna samo še kasirati. Na srečo ne vsi,ampak na žalost pa večina kar.