Kupil si bom bejzbol kij. Ko grem zjutraj na šiht, mi na križišču Dunajske in ceste, ki gre ob obvoznici proti Vojkovi, konstantno kreteni zamašijo križišče. Včeraj se mi je sovoznica v octavii mirno smejala v ksiht, ko sem moral ustaviti pred avtom njenega šoferja. Pred prečkanjem Dunajske sem imel pred sabo samo TRI avtomobile, čakal sem pa dva intervala. In potem se mi baba smeji v ksiht. A bi bilo kaj narobe, če ji z avta odbijem vsaj eno ogledalo in se mirno odpeljem naprej? Pomoje bi mi ostali ploskali...
A v avtošolah ne učijo, da je treba dogajanje na cesti tudi predvidevati vnaprej? Pri nas je vozniška kultura tako v pi*di, da me je prav strah vozit po naših cestah. A je problem počakat en interval več? Ja, jaz sem moral čakati dva in se pizdim. Zakaj nisem mogel? Ker so kreteni zamašili križišče, jaz sem imel zeleno luč.
Pa to se dogaja na vseh večjih križiščih v Ljubljani...
A bi baba kej čudno pogledala, če bi imel terenca in bi se kar naslonil na njen avto? Bi rad potem videl njen napudran ksiht.
A v avtošolah ne učijo, da je treba dogajanje na cesti tudi predvidevati vnaprej? Pri nas je vozniška kultura tako v pi*di, da me je prav strah vozit po naših cestah. A je problem počakat en interval več? Ja, jaz sem moral čakati dva in se pizdim. Zakaj nisem mogel? Ker so kreteni zamašili križišče, jaz sem imel zeleno luč.
Pa to se dogaja na vseh večjih križiščih v Ljubljani...
A bi baba kej čudno pogledala, če bi imel terenca in bi se kar naslonil na njen avto? Bi rad potem videl njen napudran ksiht.