Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jao... pa če ti v vsaki temi ne strešaš te tvoje komunizemfobije.... dej prebol že. 25 let je že tega...
No, ko se jest spomnem osnovne šole, smo imeli tudi dobro in veliko za jest. Sicer si čakal v vrsti na hodniku, ampak, kaj pol... mal smo punce gledal, mal smo debatiral o kontrolkah ipd... skratka fajn je blo. Ko si prešel na vrsto, so te tam obkljukali, vzel si pladenj in pribor in pobral hrano na talarjih. Res pa je, da ni bilo ravno menijev. Bila je juha, glavna jed in sok ali sladica. Ko si se malo bolj spoznal s kuharicami, si šel še po repete. Če si se poznal še bolje, si lahko šel 2x.
Edino dežurstvo mi ni bilo všeč, ko smo roke namakal v tistih svinjski vodi, ko smo prali posodo za drugimi... Fuj... Ampak smo preživeli. pa rok tud ni razžrlo...
On:
Mene zanima tole - na eni šoli je socialno ogorženih koliko otrok, katerih si starši ne morejo privoščiti malice? Zakaj nebi vsem dvignili za 0,10 malice, in bi še oni dobili malico brez kompliciranja in javnega izpostavljanja?
V srednji so pa začeli razvajati otroke. Mi smo lepo hodili sami v trgovino po sendviče al pa šolca v Pinkija, pa smo tud vsi preživeli. To, da mora biti topel obrok v srednji šoli je kr neki.