Zakon privlačnosti

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Citat:
The phrase Law of Attraction, used widely by New Thought writers, refers to the idea that thoughts influence chance. The Law of Attraction argues that thoughts (both conscious and unconscious) can affect things outside the head, not just through motivation, but by other means. Essentially, "if you really want something and truly believe it's possible, you'll get it", but putting a lot of attention and thought onto something you don't want means you'll probably get that too.[1][2]

http://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_Attraction

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja je na kratko povedano ampak res je tako ,da misli postanjeo stvari.
Ampak najbolj pomembni so občutki. Ko razmišljamo ,da ne moremo tega in onegae se v nas pojavi neprijeten občutek.
Zaradi tega pritegnemo še več podobnih situacij. Večina ljudi razmišlja o stvareh o katerih nočejo ,da se jim dogajo v živlenju.
In neprestano se jim to dogaja kaj nočejo. Koliko od njih kronično razmišlja kaj hoče? Nobeden.
Pogovarjal sem se z doktorjem kvantne fizike in je zlo dobro poznal celotno zadevo. In rekel mi je nekako takole ,da ko kupimo nov avtomobil večina nas pozna ta občutek sreče. Takrat vemo ,da je avtomobil naš in to tudi občutimo. Ampak tak občutek bi morali imet za vsako stvar katero želimo v življenju vedet moremo ,da je že to naše in zakon začne delati v tej smeri ,da pridemo do željene stvari.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
TO je bil eden najbolj glupih dokumentarcev, kar sem jih kdaj gledal.

Že res, da Američani popreprostijo vse do otroške razlage, ampak tem ljudem se je prav videlo, kako berejo v ekran poleg kamere, ko govorijo.

In ta dokumentarec mi ni razširil obzorja z Law of attraction, ampak je lepo povedal, kako zaslužit na idiotih: Zmisliš si pravljico, plačaš nekaj ljudi, da jo trobijo in na ta način mastno služiš.
smirk-1.gif

Najboljša mi je bila tista ... Odločil sem se, da bom imel v letu dni 100.000$. Napisal sem knjigo, ki mi je v enem letu prinesla točno 97.568$.
hysterical-1.gif

Kdor pa verjame, da vesolje posluša njegove misli in mu odgovarja, ni nič bolj pameten od tistega, ki si predstavlja recimo Boga kot strička na oblakih.
smirk-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Nisem še videl tega dokumentarca secret.
Mogoče je pa dokumentarec vredu ampak ti ga najbolje ne razumeš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dvomim, da imam težave pri razumevanju tako "kompleksnih" stvari.
smile-1.gif

Poglej ga in oceni.
wink-1.gif

PS: Ti imaš tudi nad posteljo obešeno, da imaš cilj milijon € v 5 letih?
grims-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
TO je bil eden najbolj glupih dokumentarcev, kar sem jih kdaj gledal.

Že res, da Američani popreprostijo vse do otroške razlage, ampak tem ljudem se je prav videlo, kako berejo v ekran poleg kamere, ko govorijo.

In ta dokumentarec mi ni razširil obzorja z Law of attraction, ampak je lepo povedal, kako zaslužit na idiotih: Zmisliš si pravljico, plačaš nekaj ljudi, da jo trobijo in na ta način mastno služiš.
smirk-1.gif

Najboljša mi je bila tista ... Odločil sem se, da bom imel v letu dni 100.000$. Napisal sem knjigo, ki mi je v enem letu prinesla točno 97.568$.
hysterical-1.gif

Kdor pa verjame, da vesolje posluša njegove misli in mu odgovarja, ni nič bolj pameten od tistega, ki si predstavlja recimo Boga kot strička na oblakih.
smirk-1.gif

Ja recimo Hery Poter z knjigo če je dobra pa res ni problem zaslužit 100.000$.
Ampak saj pravim ,da ne razumeš verjetno.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Dvomim, da imam težave pri razumevanju tako "kompleksnih" stvari.
smile-1.gif

Poglej ga in oceni.
wink-1.gif

PS: Ti imaš tudi nad posteljo obešeno, da imaš cilj milijon € v 5 letih?
grims-1.gif

Kaj naj mam obešeno?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ima še slabšo imdb oceno kot oni.
smirk-1.gif

Ateist, da ne bova preveč okoli teh knjig, ti bom povedal, od kod takšno mišljenje ... Pred kratkim sem začel brati knjigo A. Robbinsa, ugotovil, da gre za neko ljudsko psihologijo in jo odložil (Robbinsu pa je prinesla slavo in denar v USA). V filmu The Secret, v katerem opisujejo law of attraction, eden pove, da je obogatel, ko je napisal knjigo (verjamem, da gre za podoben primer kot Robbins). Pred nekaj dnevi gledam na Kanalu A oddajo o zmenkih bogatašev in tam predstavijo kot milijonarja tipa, ki piše knjige za otroke.
bonk.gif
Kaj si naj potem človek misli?

Zdaj je pa dovolj offa, da ti ne bova cele teme zasvinjala.
smile-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.424
4.994
113
tvoj nik lahko že veliko pove o tebi, pa še titula... tko da res nima smisla kej dost z teboj razglabljat o teh stvareh,
lahko pa di prov super oseba...

ja, pozitivna naravnanost je zlo pomembna v življenju in del tega je tud zakon privlačnosti, ni pa vse tko
enostavno koker je mogoče videti/slišati, moraš zato tudi kaj narediti...

in enostavno č boš razmišljal o eni stvari da jo boš zamočil, pa si to ponavljal je največja verjetnost ,
da boš tud res zamočil na koncu... kar se pa o miljonih tiče, vsak ma svoje cilje, enim so miljoni,
drugim je zgolj ljubezen, vsekakor pa tvoje zasmehovanje glede listka z napisom par mio pove veliko
o tebi in kaj si misliš o drugih ljudeh, ne znaš sprejemati različnosti, na druge pa kažeš kot na naivneže,
morda si pa sam tisti naivnež?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
ksz

btw...film secret govori o bogastvu....in ne samo o denarju...bogastvo je balance vseh stvari...denarja...sreče zdravja ipd....

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Pozitivna naravnanost je nekaj. "zakon privlačnosti" pa nekaj čisto drugega-nekaj, česar ni
smirk-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Jaz sem prvič slišal pred 5,6 leti za ta zakon in ne morem rečt ,da ne deluje.
Nisem gledal nikakeršnega dokumentarca. Ampak nekako je tema nanesla pri enemu kolegu kateri je doktoriral iz znanosti drugi pa iz kvantne fizike. Ta doktor znanosti je v ožjem sorodstvu. In tam sem slišal prvič za to stvar Nakar sta mi pripšoročala ,da preberem knjigo ZAKON PRIVLAČNOSTI pisatelja žal ne poznam. In jaz sem to res prebral. Po kakšnem letu vztrajanja sem sam doživel resnično to kar sem kronično premišljeval in tudi verjel.

Dosegel sem izjemne poslovne rezultate pa ,če je to bilo zaradi tega ali je bilo naključje me niti ne zanima.
Ampak še vedno sem osredotočen na tisto kaj si želim. Ne obremenjujem se z stvarmi katere gredo rešit in ne obremenjujem se za stvari katere ne gredo rešit.

B81

22. jul 2007
37.743
11.021
113
Citat:
Uporabnik akiva pravi:
Tega tvojega dokumentarca nisem gledal, bi pa predlagal tistim ki jih zanima, da si pogledajo tole.

Na partisu, da se ne bo kdo mantral
smile-1.gif

What.The.Bleep.Do.We.Know.2004.SLOSubs.DVDRip.DivX