Citat:
The phrase Law of Attraction, used widely by New Thought writers, refers to the idea that thoughts influence chance. The Law of Attraction argues that thoughts (both conscious and unconscious) can affect things outside the head, not just through motivation, but by other means. Essentially, "if you really want something and truly believe it's possible, you'll get it", but putting a lot of attention and thought onto something you don't want means you'll probably get that too.[1][2]
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
TO je bil eden najbolj glupih dokumentarcev, kar sem jih kdaj gledal.
Že res, da Američani popreprostijo vse do otroške razlage, ampak tem ljudem se je prav videlo, kako berejo v ekran poleg kamere, ko govorijo.
In ta dokumentarec mi ni razširil obzorja z Law of attraction, ampak je lepo povedal, kako zaslužit na idiotih: Zmisliš si pravljico, plačaš nekaj ljudi, da jo trobijo in na ta način mastno služiš.
Najboljša mi je bila tista ... Odločil sem se, da bom imel v letu dni 100.000$. Napisal sem knjigo, ki mi je v enem letu prinesla točno 97.568$.
Kdor pa verjame, da vesolje posluša njegove misli in mu odgovarja, ni nič bolj pameten od tistega, ki si predstavlja recimo Boga kot strička na oblakih.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Dvomim, da imam težave pri razumevanju tako "kompleksnih" stvari.
Poglej ga in oceni.
PS: Ti imaš tudi nad posteljo obešeno, da imaš cilj milijon € v 5 letih?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Listek.
Pa dobro, pusti zdaj Harry Potterja, ki je svetovna uspešnica.
Citat:
Uporabnik akiva pravi:
Tega tvojega dokumentarca nisem gledal, bi pa predlagal tistim ki jih zanima, da si pogledajo tole.