Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Z 2.9 se mi zakluči bolniška. Na bolniški sm bil 2 meseca, zde me pa zanima, kaj vse potrebujem za odškodnino oz. bolnišnične dni.
Zavarovan sm pri Triglavu. Pa zanima me ali dobim pri delodejalcu tut ke dnara za te dni ko sm bil na bolniški.
to vem da da dobim odškodnino od zavarovalnice sma mene zanima, katere papirje vse nucam za tam. Za delodajalca sm pa mislo zato, kr sm tam še neke zavarovan preko njih in me zato zanima.
če ti misliš da si "neke zavarovan" potem mi nimamo pojma kaj si zavarovan. povprašaj delodajalca.
Sicer pa malo pozno sprašuješ. Upam da si kopiral zdravniške izvide in bolniške liste. to ti je temelj za odškodnino.
Sicer izvide lahko dobiš pri dohtarci za kopirat (najbrž si ji kaj nosil izvide da ti je pisala bolniško, bolniške liste pa dvomim da ostanejo delodajalcu ?!). Če ostanejo njemu potem ti jih lahko on skopira.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.