zaklepanje telefonov simobil, mobitel

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
ksz

No danes sem izvedel da s 15.07.2010 Simobil na željo stranke začne odklepat vse svoje telefone (stare in nove).

To si ti danes izvedo od Micke na Simobilu ali je to uradna objava ki je tudi nekje objavljena?

OMG
bonk.gif

Ti si danes zvedel, da jutri začnejo odklepati telefone, a pol Alterja jih že ima odklenjene, ker to delajo že od začetka meseca...
Ti pa maš nek hiter vir informacij.

Info. ni objavljena, je pa preverjena.

Kolikor sem slišal je to uradna verzija Si-mobila... Zakaj drugje odklepajo pred tem datumom pa nebi vedel...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
http://www.dotsis.com/mobile_p...12-09-a-15.html

0580205: E71-1 RM-346 Si.mobil d.d. SI Black DRIVERS EDITION
0573803: E71-1 RM-346 Si.mobil d.d. SI Grey steel GV GV

Samo kopiram, ne garantiram pa da bo OK. Tvoja koda mi nikjer ne najde da bi bila Simobilova?
Ma ja, saj vem, sem iskal ko blesav. Zdaj moram še pogruntat, kako to kodo spraviti na telefon, ker jaz imam Firmware 500...

Kakorkoli pač, da ga neboš v temo vrgo
evil.gif

V NSS sem vpisal 0573803, (moj je pred Driver edition Grey Steel) in Write, še vedno dela, gor je FW 500... Bom šel še enkrat uno mladenko v dekolte pogledat (že zato se splača it), upam, da bo zdaj šlo.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ne, aneks ne rabi potečti. Danes sem iz firbca skočil še v lokalni majhen simobilov center in teta za šalterjem, mi je telefon brez problema odklenila, vezava pa se mi izteče drugo leto junija. Tak oda kr pojdite na simobil, pa vam bodo odklenili.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
FAQ na simobil.si:
Citat:

Rad bi, da se moj telefonski aparat odklene. Kakšni so postopek in pogoji za odklep?

Kodo za odklenitev telefonskega aparata je možno brezplačno pridobiti po izteku Pogodbe o prodaji telefonskega aparata, Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti ali po poplačilu obveznosti, ki izhajajo iz navedene pogodbe. Kodo je možno pridobiti v vseh Si.mobilovih prodajnih mestih ali na brezplačni telefonski številki za pomoč uporabnikom 080 40 40 40.
A to pomeni, da pokličem na to številko in mi pove kodo, vtipkam, in je opravljeno?

Sicer sem poklical, ampak gospa je rekla, da moram it na prodajno mesto, pa da odklenejo po preteku pogodbe, zato sklepam, da ni ravno na tekočem.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Nočem bit nesramn ampak kaj ko bi poskusil poklicat na BREZPLAČNO telefonsko številko in vprašal in tako boš dobil informacijo iz prve roke!
smile-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
ksz

No danes sem izvedel da s 15.07.2010 Simobil na željo stranke začne odklepat vse svoje telefone (stare in nove).

To si ti danes izvedo od Micke na Simobilu ali je to uradna objava ki je tudi nekje objavljena?

OMG
bonk.gif

Ti si danes zvedel, da jutri začnejo odklepati telefone, a pol Alterja jih že ima odklenjene, ker to delajo že od začetka meseca...
Ti pa maš nek hiter vir informacij.

Info. ni objavljena, je pa preverjena.

Kolikor sem slišal je to uradna verzija Si-mobila... Zakaj drugje odklepajo pred tem datumom pa nebi vedel...

Moje informacije so kot vidiš točne in ne niso od Micke s Simobila...

Si.mobil bo od 15. julija 2010 naprej omogočal ponudbo odklenjenih telefonov.

Uporabnikom, ki bodo kupili telefon iz obstoječe zaloge še zaklenjenih aparatov, bo Si.mobil tega na željo brezplačno odklenil. Prav tako bo vsem imetnikom zaklenjenih telefonov po tem datumu omogočil brezplačen odklep telefona na svojih prodajnih mestih (Si.mobil prodajni centri in prodajna mesta pooblaščenih prodajalcev). Dlančniki Blackberry in USB modemi bodo še naprej zaklenjeni, vendar jih bo Si.mobil na željo uporabnika brezplačno odklenil. Zaklenjeni bodo ostali paketi SIMPL na kartice, saj gre za celovito ponudbo paketa, ki vključuje telefon in kartico SIM.

http://www.simobil.si/sl/insid...33-0E30B0F0213C

@Morphey

Uporabi pravo kladivo, bo bolje za nas.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Mene ni.
Samo telefon.
Se pa je vmes aplikacija na PC zrušila...
Po minuti se je dečva hvalabogu spomnila uporabiti PC od sodelavke (ki je ni bilo za pultom).

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Meni nokie e71 zaklenjene na simobil danes niso znali odkleniti, ker bi morali vtipkati nekakšno kodo, na nokii e71 pa s pritiskanjem na * ne moreš priklicati p in w

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
P oziroma W dobis s pritiskom na # in nato izbiras z *

Torej za P pritisnes najprej # in nato trikrat *, za W pritisnes 4 krat #, za + pa dvakrat ...

Se navodila, ki jie je nasel stricek Google
smile-1.gif

press #
P will appear after pressing *button quickly 3 times (star star star)
W will appear after pressing *button quickly 4 times (star star star star)
+ will appear after pressing *quickly twice (star star)

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Žal tudi zgornje navodilo ne deluje. Sem pa nekaj gledal na youtube, pa so P in W normalno vtipkali preko tipkovnice. Me pokličejo, ko izvedo kako se pravilno vtipka, včeraj se namreč tisti moment vsaj pol ure ni nihče oglasil na telerayu.

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Sem danes spet na simobilu in smo rešili zadevo.
zmaga.gif
p in w se normalno vnese preko tipkovnice, baje je že zadnjič poskušala, pa ni prijelo (baje).