zaklepanje telefonov simobil, mobitel

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Pozdravljeni!
zanima me kakšen je trenutni trend zaklepanja aparatov pri Simobilu in Mobitelu (ob podaljšanju razmerja)? Ali so zaklenjeni?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Čeprav sem nekje prebral da več ne bo dolgo simobil zaklepal. Ne vem kje.

Nazadnje urejeno:

banja

Zelenc'
12. jul 2010
3
0
1
Živjo!

Sestra je aprila 2010 kupila telefon, ki je zaklenjen na SiMobil. Ker ga ne uporablja, jaz pa nujno rabim novega, bi ga rada dala odklenit, da ne bom kupovala novega mobitela, če mi nov leži doma. Mi zna kdo povedat, kje in kako se to naredi?

LP

banja

Zelenc'
12. jul 2010
3
0
1
Sva klicale na simobil, tja kjer je bil telefon kupljen, pa so rekli, da se telefona ne da odklenit, dokler ne poteče pogodba. Jaz sem pa nekje prebrala, da se ga da odklenit, tud če pogodba še ni potekla, ampak je to potrebno doplačat (itak sem pripravljena doplačat, saj danes ni nič zastonj:)

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
A lahko še kak Simobilovc to potrdi, da se od 1.7. telefoni for free odklepajo?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Telefonov, ki se ne dajo zakleniti ne zaklepajo ostale pa.
smile-1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here

Tudi jaz bi zaradi odhoda v tujino nujno potrebovala odkleniti telefon kupljen pri SiMobilu. Kdo ve kje v Kranju odklepajo telefone?

Hvala za info
cheer.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Mater ste dosadni s temi odklepi, povprečen odklep za telefon stane 25€. Mislim da to zmore vsak od vas ali...? Ali bomo na dopustu brez telefona?
grims-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mater ste dosadni s temi odklepi, povprečen odklep za telefon stane 25€. Mislim da to zmore vsak od vas ali...? Ali bomo na dopustu brez telefona?
grims-1.gif
Zakaj že, če ga lahko zastonj?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
grims-1.gif
Zakaj že, če ga lahko zastonj?

Marsikaj je zastojn, tudi akcija ko kupiš vez mleka, drugega pa dobiš zastonj je zastonj pa ni takega interesa, revolucije kot pri teh posranih telefonih. Saj kul in popolnoma pravilno da odklepajo (če je to res) ampak ni mi jasno kaj je to tako revolucionarnega da se folku zdaj meša... Skoraj tak pomembna novica kot takrat ko je nov iPhone ven prišel
hysterical-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.093
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:

Tudi jaz bi zaradi odhoda v tujino nujno potrebovala odkleniti telefon kupljen pri SiMobilu. Kdo ve kje v Kranju odklepajo telefone?

Hvala za info
cheer.gif

S! center v centru kranja in mercator center
smile-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Telefon je možno odkleniti pred potekom aneksa, v primeru, da se kupi novi iz si.mobilove ponudbe, kar pa pomeni spet podaljšanje naročnine.