Jaz zagotovo nisem nič kršil!Prejšnji teden jih je bilo res kar nekaj na blokadi. Ampak imam občutek, da so FB algoritmi povzročili to zadevo, ker za nekatere bi dal skoraj roko v ogenj, da niso kršili pravil.
Ne morem se sprijazniti, ker sem s tem profilom skrbnik veliko skupin in strani, ki sem jih "ustvaril". Groza me je, če pomislim, da bi bil račun popolnoma izgubljen.Sprijazni se, da je račun bolj ali majn izgubljen. Zadaj so algoritmi. Do živega človeka, ki bi ti pomagal neboš prišel.
Tudi kolega je bil nekaj dni nepričakovano zaklenjen.Jaz zagotovo nisem nič kršil!
So te strani in skupine ostale? Al je tudi to zginlo? So brisali še ostale povezane z urejanjem teh strani?Ne morem se sprijazniti, ker sem s tem profilom skrbnik veliko skupin in strani, ki sem jih "ustvaril". Groza me je, če pomislim, da bi bil račun popolnoma izgubljen.
Kje naj najdem real kontakt? Help me!jah vrtanje, da najdes kaksen kontakt... ali pot do resitve tvojega problema...
kle omenjajo nek live chat, ce si bussiness. pa tudi ostale nacine.
How to Contact Facebook Support: 7 Easy (& Direct) Ways | LocaliQ
Need to get in touch with Facebook support? We're sharing how to contact Facebook support directly via chat, email, and other methods.localiq.com
Bom. Ne verjamem pa, da se bo še letos ...Sporoči, kako se bo izšlo.
Ne še: poznaš skupine Šah za vsakogar, Berem, bereš, bere, Šahovska analiza, stran Učitelj. Zaradi tega mi je hudo, ker sem edini skrbnik ...Kaj se niste že pobrisal boomerji dol?
Zdaj smo na tiktok-u in instagramu....
Saj po novem, saj po novem letu boljše boSporoči, kako se bo izšlo.
Ena neumesna: imaš vklopljen 2FA na accountu?Poglej priponko 62495
Poskusil, pa ni šlo. Kmalu bo minilo mesec dni od "zaščite". Koliko časa me bodo še "ščitili" pred samim seboj?
Imam dva. Preklopi med računi, misliš, kajne? Kaj je zdaj moja težava, da se ne morem preklopiti na "izvorni" FB račun?Ena neumesna: imaš vklopljen 2FA na accountu?
Po neki kmečki logiki pri 2FA ne rabijo delati takšnih "varnostnih" ukrepov ker te že 2FA do neke mere varuje pred zlorabami pri loginu.
Prosim, ali bi mi lahko razložili postopek, po korakih. Moja nevedenost oz. nerazumevanje sporočila je kriva ... Hvala2FA = 2 factor authentication. Torej da moraš po loginu vpisati še enkratno kodo - ali preko avtenticator aplikacije ali preko SMS.
Glede na to da nisi vedel kaj pomeni 2FA, sklepam da tega nimaš. Mogoče bi te ta del lahko rešil.