I
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Zakaj mi na telefonu nekatere poste na alterju prikaže z mikroskopsko pisavo, nekatere pa z večjo "normalno"
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Zakaj mi na telefonu nekatere poste na alterju prikaže z mikroskopsko pisavo, nekatere pa z večjo "normalno"
x2
Zakaj so znali pristat na kometu, Voyagerja poslat na rob osončja, naredit računalnik, ki govori to kar si Hawking misli, ne znajo pa naredit električnega avta s 1000 km dosegom?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
x2
Zakaj so znali pristat na kometu, Voyagerja poslat na rob osončja, naredit računalnik, ki govori to kar si Hawking misli, ne znajo pa naredit električnega avta s 1000 km dosegom?
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
.........Pa če je že tema o "Zakaj", bi bilo fino tudi kak odgovor dočakati, kaj pravte?
Vendar ko prvič odviješ pokrovček pride zračna vlaga tudi v tubo, vendar se tam ne zalepi.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Superatack (supernapad) je cianoakrilatno lepilo, ki reagira z vodo. Zadostuje zračna vlaga.
Torej v tubi vode ni, zato je (še vedno) aktiven.
Zato, ker ne ve, da je še edina, ki jo nisi. Ne vem, pa ZAKAJ tega ne ve. Torej, ZAKAJ???Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Imam pa tudi jaz eno alter vprašanje:
Obstaja ena od prijateljic, ki mi noče dat. (vse so že, ona pa nikakor!) Zakaj?
Ker jo pride premalo za tisto količino lima. Če ti pokrovček slabo tesni(stalna izpostavljenost vlagi), boš hitro videl zliman rezultat.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Vendar ko prvič odviješ pokrovček pride zračna vlaga tudi v tubo, vendar se tam ne zalepi.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Superatack (supernapad) je cianoakrilatno lepilo, ki reagira z vodo. Zadostuje zračna vlaga.
Torej v tubi vode ni, zato je (še vedno) aktiven.