Zakaj...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
tretjič sem pa pomolil listek od 15 minut nazaj, da sem ravno pihal in me je potem spustil. Bah....

Listek
confused-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Komi stojiš, pol morš pa še ustnik sam dol jemat
bonk.gif

Uf, sem se spomnil tistega starčka, ko ni vedel ali naj nagne ali pihne
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz sem bil enkrat poleg, ko je voznik napihal 1.6, polcaj mu obrne frulo na "glavo" in vpraša: "no kaj piše", model pa suvereno: "IG"

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
Mene so v 20 letih ustavili 4X. Napihal sem na Hrvaškem, še bolj na začetku vozniške kariere in to toliko, da so mi vzeli vse dokumente, naslednji dal sem moral plačati in priti na PP, da sem dobil vrnjene dokumente.
Pri nas nisem nikoli napihal, sem pa enkrat rekel gospodu policaju, da greva lahko kar na odvzem krvi, ker če rečem da nisem pil, potem nisem. Človek me je le debelo pogledal in rekel le nasvidenje. Sicer pa so policaji kar korektni in če ga ne zafrkavaš potem tudi on tebe ne bo, no vsaj velika večina.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz pa vedno odgovorim isto.

DA, dober kozarec vina ravnokar, ni dve minuti tega. in potem 15 minut ventiliram, ali pa me spusti brez težav.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.925
113
40
MB
to sem tudi sam nazadnje, 100m (dobesedno) pred hišo me ustavijo v nedeljo zvečer, mu rečem da sem glihkar pivo spil, v pričakovanju da me pošlje domov pa sem lepo čakal pol 15 min
evil.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz sem dve leti nazaj poslušal kakih 5 minut vprašanje "če je bilo kaj nedovoljenih substanc? "

Sem bil v službi od 05.30h pa do 19h (nek izredni dogodek in je blo treba podaljšat) potem pa ob 20h vabljen v gostilno, kjer smo fino jedli in tudi kak babmus popili ... potem pa na poti domov ob 01h (1km pred domom) kontrola prometa ... najprej alkotest. Na vprašanje če sem kaj spil, sem povedal da 3 bambuse .. pihal, pokazalo je 0,0.

Ker pa sem delal celi dan (hladilnica,pisarna, računalnik), potem šibal takoj ven sem logično imel oči kot sova
smile-1.gif
pa še rdeče povrh ... pa sem dobil svetilko direkt v oko, najprej eno, potem drugo ... pa vsakič vprašanje če je bilo kaj nedovoljenih substanc ... ko sem mu pojasnil, da nič od tega, kadim tudi ne, da sem delal celi dan, potem še bil zunaj in čez 5 ur morem spet na šiht ... je končno po 5 minutah reku, Lahko noč. Pa sem se odpeljal domov.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Odgovori: saj mi lahko date pihat... So mi bili vedno zabavni - jaz tocno vem kaj lahko, jaz tebe sprasujem a si pil v zadnjih 15 minutah ali ne
smile-1.gif

Men so pa zabavna vprašanja v stilu ko proba, če boš nasedel. Me ustavijo v Logatcu. Prej v Idriji zvrnu dve pivi. Po vprašanju, če je bilo kaj alkohola odgovorim, da eno pivo. Pa policist suvereno, da iz avtomobila smrdi bolj kot po enem pivu. Jah no, pa sej ni problem, bomo pihal, da ne bomo sedaj ugotavljali koliko jih je bilo eno, dve, tri ali gajba. Pa me gleda in hoče dokumente in seveda oprema, da se bo preverilo hojo.
smirk-1.gif
Nisem pihal. Srečno vožnjo in lahko noč.

V Gorici je bilo pa zabavno. Najprej na vse pretege pihat, ko je nekak videl da ne bo šlo, ker je baterija prazna se je pa sprijaznil s tem, da nimam ravno zadaha in da bo OK. Jah no, sej prej je bilo enako.
evil.gif

IRCar zajebavaš.
hysterical-1.gif