Zakaj žurajo ženske manj kul kot dedi?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
En primer sn pokasiral ta vikend...

V petek sem nabavil dva sikpeka, dva litra cvička in radensko pa tamali 3dl jeger... Napišem kuverto in jo pošljem
parim frendom z imenika da preden gremo vun se dobimo takrat pa takrat pri meni in nekaj zviznemo preden gremo ven...
Modeli točno na minuto cinglajo pred vrati, obroženi z svojimi xbox kontrolerji, čipsom in cigarilosi, se pomečemo po kavču
in začnemo harat po tekočinah in uvoženih cigarah zraven pa nabijamo špile in naglas prdimo. Skratka smehi in hude
debate ter stave kdo bo koga nasekal v PES in NBA. Zlijemo vse kaj sem nabavil in počasi krenimo, letimo v kafanico in
nato v klub, skratka totalno kul noč. Če nebi blo finančnega vloma v denarnici bi to ble sanjske čage. Pijan ko svinja
ob petih zjutraj pobruham hodnik, pohodim pesa in prespim na kavču ker je spalnica zaklenjena..
confused-1.gif

Naslednji dan, sobota zvečer pa ma isto finto moja boljša tričetrtina, itak se spoberem z xbox kontrolerjem k frendu nabijat,
ker tota drhal v dnevni mi še ki celega spedikirajo pa znamažejo z domačimi toniki al karkoli se že mažejo cele da so
ko sosedov golf ko ga vsak mesec voska. In bedak zmešan, pozabim da sn frenda nascal da mi bo laptop navil z badass programi,
in na pol poti obrnem in grem domov po računalo. Pridem. Babike sedijo v krogu, se mažejo in špricajo pijejo čaj (!!!!),
najbolj zajebane imajo celo pljunek ruma not, kadijo na balkonu (da jim lasje ne smrdijo), poslušajo bili ajdola in joplinovo alis,
in temu one rečejo žur.

Itak spakam kak sn dugi pa širok po najkrajši poti iz stanovanja da čimmanj zverem moram rečt adijo in pridem malo po polnoči
domu, blo treba ognjemet pogledat
smile-1.gif
Grem na wc, listam fhm in prdim da je veselica, ko ženšče vleti domu. Trezna.

Grema na balkon enega skadit, da vidim če bom seksal al kaj, in pač vprašam ki je bla pa to. Ja do Brine smo šle po xyx, pol pa
v pohorsko kavarno na tortice pol pa v nevemkiri klub na borovničke in martini pol pa domov.

In to so one ble "zunaj".
confused-1.gif

Mislim meni paše da je frajla hitro doma, samo jebeš tako čago.

Mi se ga znapijemo, se zjutraj ob petih obmetavamo z kebapi in taksistko sprašujemo če pogoltne... One pa grejo na martini.

Zakaj znamo dedi 3x bol zafeštat?
confused-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
A zafeštat zate pomeni naliti se ga do kome?
Saj boš nekoč odrastel... vsaj upam...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem edino opazil, da meščanke slabše žurajo kot vaščanke. Bolj zategnjene, pazijo vsak svoj gib in korak... vaščanke pa dejansko žurajo, se zezajo, smejijo...in (ne moreš verjet) tud kdaj častijo pijačo...česar pri strogih meščankah skoraj ne vidiš.

Meščanke - rojene v večjem mestu...imajo se za nekaj več..., so "kul". Rade stojijo blizu šanka in pozirajo ter čakajo frej pijačo.

Vaščanke - rojene v manjšem kraju, sedaj živijo v istem ali drugem večjem kraju/mestu. Pogosto jih vidiš tudi na plesišču, dejansko žurat...ne samo nalašč kurit tipe samo za potrditev svoje samozavesti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

No nemo si peska z lopato metali v glavo; če se nekaj spije je čaga boljša.

Sigurno se ma človek bolj fajn, če celo noč sisa svojo priljubljeno pijačo, kot pa da je na borovničevem soku 6 ur.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Sigurno se ma človek bolj fajn, če celo noč sisa svojo priljubljeno pijačo, kot pa da je na borovničevem soku 6 ur.
Kaj spije ni enako naliti se.
In kaj če je nekomu priljubljena pijača borovničev sok?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Itak so vaščanke bol kul kaj se čagiranja tiče. Moja je iz SV slovenije, sicer nimajo kmetije, so pa doma bili na kmetih, in
temu primerna je tudi potenciala čagatorstva. Ma kako šminkanje in parfumčki, pri njih za vikend zvečer zajahajo konje
gredo na gasilsko veselico, spijejo vsak liter vina in kako v krogu odplešejo.

Medtem ko jaz pijem z pubeci iz njenega nekdanjega domačega okoliša se pa ona gre s kolegicami vozit s konji in to kar po cesti.

Petke in spete lase vidijo kvečemu na kaki Brigiti Šuler ki tisto večer poje na njihovi veselici.
Čisto druga logika razmišlanja. Bol zdrava če mene vprašaš.

Medtem ko pa tu v mestu pa sama pravi, da je vse bol napeto, manj sproščeno, moraš pazit kaj rečeš in kako si oblečen.

Zdaj kaj komu bol paše, meni se v osnovi bol paše znapit v kratkih hlačah pa strgani majci ob vlkem točenem za 1,5e, kot pa
v srajčki pazit da mi koktejl slamica ne pade na rokav.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Ja pa itak da je čaga hujša če je 5 dedov poka tekile in pire pri šanku, se zajebava kot pa da sedimo v separeju ob soku.

Če pa je nekomu borovničev sok priljubljena pijača, pa ga pije zraven tekil, ane? Borovničevec mogoče tudi gre...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Ja pa itak da je čaga hujša če je 5 dedov poka tekile in pire pri šanku, se zajebava kot pa da sedimo v separeju ob soku.

Če pa je nekomu borovničev sok priljubljena pijača, pa ga pije zraven tekil, ane? Borovničevec mogoče tudi gre...
Eni ne pijejo alkohola in čudež ej, tudi taki znajo zelo dobro zafeštati.
In zakaj bi se nekdo silil s tekilo/borovničevcem, če mu je borovničev sok boljši?

V bistvu je celo veliko lepše feštati s takimi, ki znajo piti zmerno ali pa celo nič, kot pa zakomiranci, ki se ga v 1 uri nabašejo in potem vsega pobruhanega celi večer vlačiš naokoli
bonk.gif

Biti koma nalit, tekmovati kdo več spije, se frajariti "prejšen vikend sem se ga pa tok ulil, da..." je moderno konec osnovne/začetek srednje šole. Kasneje se večina normalizira in na fešto spije 2-4 pire/liter vina/..., zadetki pa večinoma le pokvarijo fešto

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Očitno smo štajerci res malo čudni okol tega.

Ampak če se mi v službi vlije cela uprava, pridem po fotra na obletnico mature vsi nametani ko opice,
zadnjič ima uprava pošte neko zadevo, vsi pribiti kot čepi, skratka tu v našem delu slovenije pijejo kot spongetex gobe.

Nevem, 3-4 pijače kot praviš, to jaz spijem vsak dan tekom dneva, al pa vsaj zvečer en pir al pa kozarc traminca...

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Točno to je problem, jaz sem tudi štajerc in normalno da ga spijemo veliko.
Samo ni pa fora potem ko pijani težijo brezveze in delajo probleme. Jaz pravim, da za ene pač ni alkohol in tisti boljše da ostanejo na borovničevem soku.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Mene predvsem moti, da ga bejbike tak malo pijejo zadnja leta. WTF

Pred leti je blo haklanje izi, dans pa si ob 2 zjutraj že pijan, pičkice poleg pa trezne in v nulo zrihtane ne vem za koga?! Pol pa grejo večinoma same domov, ja zakaj le?! Pa ne rečem, da more bit pijana, vsaj fajn fajhna pa ja more bit.Jaz tud še nisem ob 2am nabasan ko opica, ampak lahko komot komuniciram, pa sem pijan.

Bejbe, alkohol združuje
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
To so meščanke, ki iščejo deca z debelo denarnico. Žuranje je za njih aktivnost iskanja primernega partnerja (z debelo denarnico) in ne sprostitev ter druženje s prijatelji.

Tud tipi so takšni, samo da vreba zarad fuka. Gre ven žurat pa 5 ur potem nepremično stoji ob šanku pa gleda na plesišče kot un kojot iz risanke z izbuljenimi očmi.

Aja, če kdo išče take ženske in tipe jih najde v TOP-u v Ljubljani.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Aja, če kdo išče take ženske in tipe jih najde v TOP-u v Ljubljani.

Aja tam si ti za šankom
evil.gif

Dej dej dej ne bluzite, tud bejbike smo kakšnega mladca ugrabile sred lj in ga sabo žurat zvlekle pa še in še, sam zdej k je služba je tega manj pa tud nekak smo prestari za te finte, čeprav me še mika da bi kakega ugrabila
grims-1.gif

majč

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Točno tak. En večer nisem pil in sem malo opazoval...2 dior pupi se držita resno, nekaj pijeta, malo plešeta in odganjata tipe...pol pa neki tečni domov in zunaj čakata taksi...ne vem, kak lahko nekdo cel večer v lokalu, kjer je čaga, drži kisel obraz in kao pleše zraven
grin1.gif

@jest: 3-4 pijače, kaj pa ostalih 5 ur delate? Taki so ponavadi bolj od zadaj, kjer so sedežne in čekirajo okoli, pol pa gredo ven.

Eni so ful zagrenjeni zunaj, res bolje, da bi bli doma pred TV z litrom borovničevega soka. Pa da bi komu bila to najboljša pijača, ne verjamem. V enem kafiču dobiš 2 dcl tega zraven kave brezplačno....
grin1.gif