Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.552
18.094
113
Ali je kdo v naših medijih zasledil kaj o veliki goljufiji (okoli 9 milijard dolarjev), ki jo izvaja Somalijska skupnost v Minnesoti? Prejemajo državni denar za otroške vrtce, ki nimajo oken (ali pa so zatemnjena), pa tudi nobenih otrok ni tam.

V medijih ne, sem pa to že pred dnevi zasledil na socialnih omrežjih in po novem bojda ne gre za samo en osamljen primer ampak je bil zdaj odkrit še en tak fake center z enakim načinom (ne)delovanja kljub konkretnemu optimiziranju. In pomoje to nima nobene veze s kakšno demokratsko poslanko temveč bolj za sistemsko izkoriščanje s strani določenih etničnih podskupin tako kot pri nas sistem izigravajo cigani.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.552
18.094
113
:D

ary039V_460swp.webp

aYQBQ3m_460swp.webp

• Haha
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.618
9.802
113
Verjetno tile prispevki o Somaliji nimajo nobene veze z demokratsko poslanko Somalijskih korenin, ki je trn v peti Trupu?
Kako vezo ima ona s potencialnim kriminalom? A ga spodbuja, sodeluje pri njem? Zakaj skusas domnevne financne nepravilnosti in prispevke o njih povezovati z demokratsko poslanko? Le zato ker je Somalijka? C c c c

Ce je karkoli od navedenega res bodo to republikanci pograbili kot suho zlato in tudi procesirali… do takrat je le nek prispevek na internetu.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.371
10.489
113
MB

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.531
4.186
113
Ljubljana
hmpg.net
Kako vezo ima ona s potencialnim kriminalom? A ga spodbuja, sodeluje pri njem? Zakaj skusas domnevne financne nepravilnosti in prispevke o njih povezovati z demokratsko poslanko? Le zato ker je Somalijka? C c c c

Ce je karkoli od navedenega res bodo to republikanci pograbili kot suho zlato in tudi procesirali… do takrat je le nek prispevek na internetu.
Navdušen sem na tvojim poznavanjem razmer v USA, skoraj tako kot na poznavanjem v zdravstvu pri nas. Pri obojem dokazuješ svojo ????

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.618
9.802
113
Navdušen sem na tvojim poznavanjem razmer v USA, skoraj tako kot na poznavanjem v zdravstvu pri nas. Pri obojem dokazuješ svojo ????

S tem odgovorom bolj ti dokazujes nekaj drugega ampak to je tvoj problem ne moj.