Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.267
10.489
113
Tudi v Sloveniji imamo inflacijo in se je v zadnjih treh letih vse precej podražilo pa niso uvajali nekih višjih carin. Še več, že prej smo imeli carine višje, kot jih je nekoč imela ZDA... da davkov v Sloveniji sploh ne omenjam...
Ampak zabiti slovenceljni se spet bolj sekirate in jokate kako hudo je Američanom, namesto, da bi vas skrbele naše denarnice in cene. Butli.
A ti si ga pa vsako jutro mal šibneš na ZDA?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.704
3.499
113
Lublana
Obišči stran
Meni je videti, da si mnogi drugi tukaj stalno na ZDA... Tako jih skrbi kaj bodo jedli v Ameriki. Morda pa celo shujšajo, če si ne bodo več mogli privoščit prenažiranja.

Pa še enkrat, hecno, ne samo hecno ampak idiotsko mi je videti, kako se prizadeti Slovenci ukvarjajo s problemi povprečnega Američana, ko pa imajo doma cel kup sranja, ki se jih dejansko tiče. Pa za tako pametne se imajo

corsol

Guru
11. mar 2010
3.619
1.352
113
Meni je videti, da si mnogi drugi tukaj stalno na ZDA... Tako jih skrbi kaj bodo jedli v Ameriki. Morda pa celo shujšajo, če si ne bodo več mogli privoščit prenažiranja.

Pa še enkrat, hecno, ne samo hecno ampak idiotsko mi je videti, kako se prizadeti Slovenci ukvarjajo s problemi povprečnega Američana, ko pa imajo doma cel kup sranja, ki se jih dejansko tiče. Pa za tako pametne se imajo

Glej naslov teme.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.267
10.489
113

Ti daješ občutek, da si vedno osebno užaljen, ko se reče kaj čez ZDA. In tale tema je pač o ZDA, ne o naši lepi.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in sad

dask

Majstr
21. sep 2023
757
898
93
Benz imajo pa očitno še vedno tako poceni, da se jim splača za 65 dolarjev vozit ne vem kakšne razdalje do 4ih trgovin :cheer:

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.041
554
113
Jp...Tam ima vsako malo večje mesto letališče, ker vlakov in busov skoraj ni. Ali avto, ali pa letalo večje razdalje. Benz je pa skoraj enkrat cenej, kot pri nas...Pa ne pravim da je to kul ali slabo, pač drugačen način življenja

• Všeč mi je
Reactions: sixpower