Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

B81

22. jul 2007
39.100
11.963
113
IMO to lih ni bil razlog za brco ker se ve, da pač dela za show in da entertejna publiko. Sprožilec so bolj kot Kirk bli Maga, Trump - in tisto da so morilca oblekli v Maga simpatizerja.

Ampak po drugi strani pa ima Kimmel enak ali še večji vpliv na ljudi (ki ga redno spremljajo) in tudi svoje zveste followerje, kot npr. en profesor, ki bi nujno moral bit pluralen glede vseh političnih tem. Isto kot novinarji, se ne bi smeli osebno vpletat.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.199
10.294
113
MB
po mojem je bil že na odstrelu pa so še čakali piko na I. Kirk je bil dobra priložnost za marsikoga, ki ni mogel bit tiho...

Isto kot par osebkov znanih v preteklosti..išče se samo piko na i.
IMG_9382.jpeg

deluje ko da so ga res vrgli pod vlak.
Ratingi pa tudi na nuli.
Se je za vprasat kaj je narobe z vsemi temi late night showi.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in BornSkeptic

sad

Guru
24. avg 2007
22.362
11.144
113
Počasi se začenja. Oranzni misli, da bo z ukinitvijo teh showov utišal kritike. Se splača poslušati Lawrenca in kapo dol, da gre zavestno v to. Malo je takih v današnjem svetu. Se splača poslušati do konca.

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.946
12.267
113
kod Džej-Zija
Trumpeta je nekoč podrl vse, kar je lezlo in šlo, samo zelo naivni ali neumni dejansko lahko mislijo, da sta bila z Epsteinom “samo prijatelja”, igrala golf, kadila cigare in pila viski.

• Všeč mi je
Reactions: sad

erikson

Guru
25. avg 2007
24.000
7.650
113
Je pa očitno vse potekalo zelo zmedeno, gledalci so že čakali v vrsti in naj bi jih ravno pospremili v studio na snemanje oddaje, pa so jih poslali domov.