Dej mal pomisli no, bi šlo?bo pa šel na drugo hišo, kjer ta "humor" in izjave odobravajo.. Zakaj tako jokcanje okol tega?
Dej mal pomisli no, bi šlo?bo pa šel na drugo hišo, kjer ta "humor" in izjave odobravajo.. Zakaj tako jokcanje okol tega?
Ker je "naš" in to boli.bo pa šel na drugo hišo, kjer ta "humor" in izjave odobravajo.. Zakaj tako jokcanje okol tega?
Imamo kak video te izjave? Ker jaz sem razumel, da so ga "ugasnili", ker se je norca delal iz MAGA / Trumpa (tako kot številni Alteraši)."Odlična novica"
Sem se jaz žrtvoval in spotoma slišal še toliko nekih bedarij raznih komentatorjev, da je po mojem škoda tvojega cajta za to, ker je že jasno, da:Nisem videl nobenih posnetkov. Me pa zanima kaj vse je povedal, tako da bom definitivno ob prvi priliki pogledal tudi posnetke. Norčevanje iz mage/Trumpa pa imho ne bi smelo biti dovolj za odstrel.
Aha, nisi? Od kje ti pol ideja o "dobri novici"? Ker je 81tka tko reku? Tko da ne vem kaj si ti v moji izjavi vzel na znanje?? Prosim razlago.Nisem videl nobenih posnetkov. Me pa zanima kaj vse je dejansko povedal, tako da bom definitivno ob prvi priliki pogledal tudi posnetke. Norčevanje iz mage/Trumpa pa imho ne bi smelo biti dovolj za odstrel. Mimogrede - zaradi takšnih ali drugačnih neprimernih reakcij ob umoru Kirka je bilo odpuščanih že kar nekaj ljudi na mnogo področjih.
zato nas duče svari pred fašisti že tretje leto ?Kako vsak diktatorček okrepi svojo moč? Pripravi plebs, da preda svoboščine v zameno za varnost (pred bavbavom).
Na nivoju EU sigurno (protect childern by giving up privacy ipd.). To kar Piccione in naklonjeni mediji delajo je poglihano z agendo. Ampak, I'm talking real shit like civil war or other type of war (information, health) with dead people.zato nas duče svari pred fašisti že tretje leto ?
Zaradi katere "te" izjave točno? A zaradi tiste magi in trumpu pa to?In? Se ti zdi še vedno Ok, da je bi Kimmel umaknjen zaradi te izjave?
Po tvoje (sodeč po vsemu tvojemu preteklemu napačnemu sklepanju o meni) se mi verjetno zdi prav ja, po moje oz. dejansko pa ni prav oz. ne drži. Nikakor niso vsi krivi za to kot tudi niso vsi muslimani teroristi, niso vsi levičarji za Goloba, niso vsi nasprotniki Goloba janšisti, itd., itd., ... Vse to so zgolj nerealna posploševanja.Se ti zdi prav, da so kar naenkrat vsi demokrati krivi za to, da dons Kirk ne diha več?
No shit, dobro jutro. To je žal stara novica in situacija se že dolgo samo še slabša.Če dobro pogledaš se svet polarizira v dve skrajnosti, kar nikol ne vodi v nič dobrega.
Mislim, da ga je ravno to promoviranje z debato oz. promoviranje debatiranja z drugače mislečimi (za razliko od npr. cancel kulture z leve) naredilo popularnega pri tako veliko ljudeh saj se drugače od te iste mase (sodeč po mnogo prebranih ali slišanih komentarjih) lep del ni strinjal s kakšno ali pa več idejami, ki jih je Kirk kot desničar zagovarjal. Cherrypicking se gredo pa žal praktično vsi kar pa seveda potem še ne pomeni kar avtomatsko, da je to ok ali sprejemljivo. Osebno tega ne maram in na to gledam kot na (delno) zavajanje.In Charlie Kirk je promoviral nekatere izredno skrajne ideje, je pa res, da jih je promoviral z debato. Pustimo ob strani to, da je redko ali nikoli objavil dele debat v katerih je bil povožen in lahko v večini vidimo samo highlightse največjih budal.
A to sploh obstaja v tvoji abecedi?
kak zgleda ko so lunatiki soočeni z normalnim levičarjem.
Odpuščen oziroma ukinjen je bil zaradi drugega videa.Zaradi katere "te" izjave točno? A zaradi tiste magi in trumpu pa to?
Po tvoje (sodeč po vsemu tvojemu preteklemu napačnemu sklepanju o meni) se mi verjetno zdi prav ja, po moje oz. dejansko pa ni prav oz. ne drži. Nikakor niso vsi krivi za to kot tudi niso vsi muslimani teroristi, niso vsi levičarji za Goloba, niso vsi nasprotniki Goloba janšisti, itd., itd., ... Vse to so zgolj nerealna posploševanja.
No shit, dobro jutro. To je žal stara novica in situacija se že dolgo samo še slabša.
Mislim, da ga je ravno to promoviranje z debato oz. promoviranje debatiranja z drugače mislečimi (za razliko od npr. cancel kulture z leve) naredilo popularnega pri tako veliko ljudeh saj se drugače od te iste mase (sodeč po mnogo prebranih ali slišanih komentarjih) lep del ni strinjal s kakšno ali pa več idejami, ki jih je Kirk kot desničar zagovarjal. Cherrypicking se gredo pa žal praktično vsi kar pa seveda potem še ne pomeni kar avtomatsko, da je to ok ali sprejemljivo. Osebno tega ne maram in na to gledam kot na (delno) zavajanje.