Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.019
10.319
113
Realnost je sicer taka da je Charlia stala življenja dejanska njegova lenoba. Namesto da bi kot vsak high school dropout šel delat v walmart... Lažje je debatirati z 10 let mlajšimi ljudmi pa govoriti populistične stvari očitno
Življenja ga je stal klasičen psiho. Dec je pač počel to, kar danes prinaša denar. Imaš cel kup vlogerjev na obeh straneh sfere.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe in sad

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.526
1.176
113
43
1000009538.jpg

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.639
3.401
113
Lublana
Obišči stran
Nečesa ne razumem . Do umora Kirka ni nihče tu pisal o Kirku (izuzamen Douuglasa). Sedaj pa ste ga vsi brali, sledili, vpijali njegove modrosti, pa ni nihče tega delil?

Ali pa ste samo skočili na rasističen vlak, kamor tako ali tako pasete?
Jaz sem na enega od Kirkovih kratkih klipov na youtube prvič naletel pred kakšnim letom, morda še prej. Nisem ga spremljal sem pa od takrat morda enkrat na mesec naletel na kakšen njegov kratek klip in ga kliknil. Načeloma mi ni bil neki zanimiv ali pomemben, da bi bi svoj čas bolj posvetil njemu in njegovim debatam. Kar sem pa videl, je vedno mirno govoril o svojem prepričanju in vedno tudi drugim dal besedo. Sogovorniki so bili pa mnogokrat neki butlji polni sovraštva, ki niso znali svojega stališča nikakor argumentirati, nezmožni normalne debate, želeli so ga samo preglasiti in utišati. Ironično pa je pravzaprav Kirk z njimi mimogrede opravil in jim zaprl gobec. Takšni butlji so mu naredili še največjo uslugo in dobro reklamo. Kar sem malega videl, sem mu nekatere stvari dal prav, vsaj do neke mere, nisem se pa v vsemu strinjal z njim. Recimo njegovo stališče glede splava pa še kaj bi se našlo. Tudi flancanje o bibliji in jezusu sem takoj prekinil.

• Všeč mi je
Reactions: PHOBiA