Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

5. apr 2015
1.513
803
113
Nečesa ne razumem . Do umora Kirka ni nihče tu pisal o Kirku (izuzamen Douuglasa). Sedaj pa ste ga vsi brali, sledili, vpijali njegove modrosti, pa ni nihče tega delil?

Ali pa ste samo skočili na rasističen vlak, kamor tako ali tako pasete?
Saj bi pa naši woke-isti potem označijo za naciste, rasiste, belce...

sploh pa saj sčasoma si prideš gor, da nekaterih ljudi ne gre premakniti.. kot recimo umsko zaostalih ne učiš o zgodovini, algebri, ivanu cankarju...

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.735
5.198
113
Nečesa ne razumem . Do umora Kirka ni nihče tu pisal o Kirku (izuzamen Douuglasa). Sedaj pa ste ga vsi brali, sledili, vpijali njegove modrosti, pa ni nihče tega delil?

Verjamem da si zmeden (oz ste zmedeni)..... če vam pa Janša in domobranci dnevno skačejo vn iz paštete....pa enega ni že 2leti na sceni....drugih pa 80+

mistique

Guru
16. jun 2009
15.100
2.645
113
Emona / Carnium

Jaz sem prvič slišal zanj, ko je bil že hladen. Svetovne dogodke pretežno spremljam preko Alterja :fredi:. Po treh minutah raziskovanja, sem si ustvaril sliko o njem. Ostali pa najbrž ravno tako, samo da so v njem videli rešitelja, očetovsko figuro, jezusa,...in kako se temu upreti.

Me pa kot samouresničenega individuma zdaj moti, da imam social feed zabasan s tem populističnim kreacionistom in njegovim "prove me wrong" attitude-om. Prej sem imel več funny dogs objav...dogs are great :srce:

Got a gun
Fact, I got two
That's okay man, 'cause I love God
Glorified version of a pellet gun
Feel so manly, when armed.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: aljoman in tomi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.735
5.198
113
Jaz sem prvič slišal zanj, ko je bil že hladen. Svetovne dogodke pretežno spremljam preko Alterja :fredi:. Po treh minutah raziskovanja, sem si ustvaril sliko o njem. Ostali pa najbrž ravno tako, samo da so v njem videli rešitelja, očetovsko figuro, jezusa,...in kako se temu upreti.
.
Enako.....verjamem pa da mu v woke nasičenem okolju ni bilo težko pridobit popularnosti...

Za mainstream je moral bit kar "antikrist"

• Haha
Reactions: jest5

B81

22. jul 2007
39.057
11.954
113

Me pa kot samouresničenega individuma zdaj moti, da imam social feed zabasan s tem populističnim kreacionistom in njegovim "prove me wrong" attitude-om. Prej sem imel več funny dogs objav...dogs are great :srce:

Got a gun
Fact, I got two
That's okay man, 'cause I love God
Glorified version of a pellet gun
Feel so manly, when armed.
Smesni ste levicari kako se (razen turbota) probate zakamuflirat.. Kake zamere se vam morajo dogajat v glavah, wtf is that

sad

Guru
24. avg 2007
22.330
11.127
113
Zanimivo, kako se vedno začenja pljuvanje in kregarija med nasprotnimi poli. Namesto, da se kakršnokoli tako nasilje obsodi. Ko je Ukrajinko črnec ubil je bilo enako. Namesto, da bi ga vsi obsodili, vključno s črnci.
Zato pa smo tam, kjer smo.
Pa pljuvajte eni čez druge še naprej.
PS: sem prepričan, da bo Trump to zelo dobro izkoristil.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe in kajpace

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.526
1.176
113
43
Realnost je sicer taka da je Charlia stala življenja dejanska njegova lenoba. Namesto da bi kot vsak high school dropout šel delat v walmart... Lažje je debatirati z 10 let mlajšimi ljudmi pa govoriti populistične stvari očitno

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

B81

22. jul 2007
39.057
11.954
113

- The post highlights a controversial judicial decision where Judge Roy Wiggins ordered Decarlos Brown Jr., accused of murdering Ukrainian refugee Iryna Zarutska, to be transferred to a mental health facility instead of facing trial, a move criticized as leniency amid federal charges seeking the death penalty for the August 22, 2025, Charlotte train stabbing.

This case has sparked debate over U.S. crime policies, with data from the Bureau of Justice Statistics (2023) showing a 30% increase in violent crime rates on public transit since 2019, suggesting systemic issues in transit safety that may have contributed to the lack of passenger intervention during the attack. - Public outrage, as seen in the post’s replies, aligns with a 2024 National Institute of Justice study indicating 68% of Americans believe mental health evaluations are misused to avoid accountability in violent crime cases, challenging the narrative that such transfers prioritize rehabilitation over justice.