Saj bi pa naši woke-isti potem označijo za naciste, rasiste, belce...Nečesa ne razumem . Do umora Kirka ni nihče tu pisal o Kirku (izuzamen Douuglasa). Sedaj pa ste ga vsi brali, sledili, vpijali njegove modrosti, pa ni nihče tega delil?
Ali pa ste samo skočili na rasističen vlak, kamor tako ali tako pasete?
Verjamem da si zmeden (oz ste zmedeni)..... če vam pa Janša in domobranci dnevno skačejo vn iz paštete....pa enega ni že 2leti na sceni....drugih pa 80+Nečesa ne razumem . Do umora Kirka ni nihče tu pisal o Kirku (izuzamen Douuglasa). Sedaj pa ste ga vsi brali, sledili, vpijali njegove modrosti, pa ni nihče tega delil?
Jaz sem prvič slišal zanj, ko je bil že hladen. Svetovne dogodke pretežno spremljam preko AlterjaNečesa ne razumem . Do umora Kirka ni nihče tu pisal o Kirku (izuzamen Douuglasa). Sedaj pa ste ga vsi brali, sledili, vpijali njegove modrosti, pa ni nihče tega delil?
Enako.....verjamem pa da mu v woke nasičenem okolju ni bilo težko pridobit popularnosti...Jaz sem prvič slišal zanj, ko je bil že hladen. Svetovne dogodke pretežno spremljam preko Alterja. Po treh minutah raziskovanja, sem si ustvaril sliko o njem. Ostali pa najbrž ravno tako, samo da so v njem videli rešitelja, očetovsko figuro, jezusa,...in kako se temu upreti.
.
Smesni ste levicari kako se (razen turbota) probate zakamuflirat.. Kake zamere se vam morajo dogajat v glavah, wtf is thatJaz sem prvič slišal zanj, ko je bil že hladen. Svetovne dogodke pretežno spremljam preko Alterja. Po treh minutah raziskovanja, sem si ustvaril sliko o njem. Ostali pa najbrž ravno tako, samo da so v njem videli rešitelja, očetovsko figuro, jezusa,...in kako se temu upreti.
Me pa kot samouresničenega individuma zdaj moti, da imam social feed zabasan s tem populističnim kreacionistom in njegovim "prove me wrong" attitude-om. Prej sem imel več funny dogs objav...dogs are great
Got a gun
Fact, I got two
That's okay man, 'cause I love God
Glorified version of a pellet gun
Feel so manly, when armed.
Zastrašujoče je to, da tebi to kar je predaval ta človek predstavlja realnost.to je izjava ki mi pove da enostavno nisi sposoben pogledat izven svojega info mehurčka, podobno kot vsi prominetni hamasovci te dni se delajo norca češ kdo pa je vedel za njega 2 dni nazaj ...
zastrašujoče kak daleč ste odstranjeni iz realnosti.
O moj bog, kok si pa ti neumen.Ne, je pa v tebi in v onem ki je kirka ustrelil
Če kaj manjka, lahko dopišeš sam. Ali pa govori, da odgrnemo kopreno z naših levičarskih ksihtov...Smesni ste levicari kako se (razen turbota) probate zakamuflirat.. Kake zamere se vam morajo dogajat v glavah, wtf is that
Daj kaj več o teh zamerah jokica.Smesni ste levicari kako se (razen turbota) probate zakamuflirat.. Kake zamere se vam morajo dogajat v glavah, wtf is that
Zakaj te to moti?Realnost je sicer taka da je Charlia stala življenja dejanska njegova lenoba. Namesto da bi kot vsak high school dropout šel delat v walmart... Lažje je debatirati z 10 let mlajšimi ljudmi pa govoriti populistične stvari očitno
Glede na ocitke te moti.Kaj točno tu me moti? A sm napisal da me moti?