Evo, imaš rešeno.
Podcast je. V podcast aplikaciji najdi ta naslov in bo brezplačno.in kako naj beremo plačjiv NYT?
Podcast je. V podcast aplikaciji najdi ta naslov in bo brezplačno.in kako naj beremo plačjiv NYT?
f*k keri kreteni. Zgleda da rabijo orng šolo. No saj se je že začela..par mulcev šlo na oni svet, carine, dražji avti, jajca uvažajo ker doma je težava zarad ptičje gripe ... top prihodnost go doni goTole se splača poslušati. Američani, ki so volili Trumpa, mu zaupajo do konca. Tudi, če bodo izgubili službo ali plačevali konkretno višje cene, je Trump car. Ker baje vsaj nekaj dela. Ker recimo pri demokratih še tega ne bi bilo. Dobro to.
![]()
Do Trump Voters Like His Tariffs? We Went to Michigan to Find Out.
How have the levies, which have become President Trump’s signature economic policy, gone down in a battleground state?www.nytimes.com
Pa ti si res v milnem mehurčku.In zakaj bi moralo to mene skrbeti? Saj pravite, da v EU nič več ne izdelujemo. Vse samo še Kitajci delajo.
Kaj klinac je kitchenaid?
Ker ti razgledanost pri osnovnih stvareh peša in to se pozna v debati.Bemtiš, sem šel prav v iskalnik vpisat ta KitchenAid. Kaj a to je neka trgovina za kuhinjske mešalnike? A sem prav našel? Priznam, čisto sem zmeden, kako klinac je zdaj to pomembno za to debato in kaj ima veze z mehurčkom?
Wow! Poznavanje brandov je osnova za razgledanost? Koliko si star? 16, 17 let? Si pa lepo potrdil, da se zaradi carin najbolj tresete hiper potrosniki.Ker ti razgledanost pri osnovnih stvareh peša in to se pozna v debati.
In ne trgovina, znamka, v bistvu najbolj znana, kot Tefal za posodo.
Ja, to sem potrdil. Še tomi ti lajka, pa bo krog popoln.Wow! Poznavanje brandov je osnova za razgledanost? Koliko si star? 16, 17 let? Si pa lepo potrdil, da se zaradi carin najbolj tresete hiper potrosniki.
Še en ki bi rad naštevanje in potem se zatekaš v neke oznake, tiktok, hiperpotrošnik, 16 letnik in podobne neumnosti. Vidim, da tebe marsikaj ne tangira in tako tudi živiš, zato imaš pa resne težave z dojemanjem sveta okoli sebe. In v ZDA trenutno niso največji problem carine, na katerega se z našim prodajalcem kitajske robe obešata, ampak avtokratsko obnašanje Trumpa, vojne z novinarji, grožnje z deportacijo, zapiranje ljudi brez razloga in podobno. Precej grozljive stvari v bistvu. Ampak kaj čmo, tebe ne tangira.No, daj raje naštej trenutno najbolj trendovske znamke, da nam pokažeš kako neverjetno razgledan si.
Kaj to svoje znanje in razgledanost na tik toku pridobivaš?