Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.325
835
113
Se identifikacije s sliko ne rabis , lahko se identificiras s kartico iz solske knjiznice. Njim je to ok.

B81

22. jul 2007
38.505
11.530
113
A tvojih gluposti? Ne ravno. Če so pa tist napopan zate primeri, pol je pa s tabo še hujš kot zgleda. Pa že zgleda ne glih fajn.
Še malo pa ti bo zmanjkalo idej, kako se me lotit :evil: zadnjič, ata bi te moral pohvalit ko si bil otrok, zdaj te več ne bo.. :rolleyes:

Si pa karakterno dosti podoben enemu desnemu politiku, ki tud ne dopušča drugega mnenja. Sicer ni žaljiv kot ti in ideje ima dobre, za razliko od tebe, ki bi rad z glavo skozi zid. Ampak enkrat naletiš na zid, skozi katerega ne moreš, kakorkoli si bil tega prej navajen in se bo treba enkrat sprijaznit.

Sicer pol tega ne boš niti razumel, povem ti samo, od kod tvoja aroganca in verbalna agresija. Ni za kaj.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.364
9.732
113
A to si ti tist zid? Ker s tabo je zmer občutek da bi še steni prej lučko prižgalo, očitno se nisem zmotil.
Bom imel pa tole v mislih, ko boš naslednjič koga pozival naj da primere. Do takrat pa le sanjaj o mojem očku, pa ženi, pa uradnem listu...

B81

22. jul 2007
38.505
11.530
113
A to si ti tist zid? Ker s tabo je zmer občutek da bi še steni prej lučko prižgalo, očitno se nisem zmotil.
Bom imel pa tole v mislih, ko boš naslednjič koga pozival naj da primere. Do takrat pa le sanjaj o mojem očku, pa ženi, pa uradnem listu...
Pa primeri zgoraj so njihov plan, kaj imas spet proti?
Ja je ze kaj dal ven, racno danes je bil kid rock pri njem in je dal befel, da se preganja preprodajalce kart.. ce bi bil doma tak zagret za vse bedarije, ki jih skozla golob in njegova vlada :bonk:

Pa rekel sem, da ne bos razumel, ne trudi se.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.364
9.732
113
Pa primeri zgoraj so njihov plan, kaj imas spet proti?
Ja je ze kaj dal ven, racno danes je bil kid rock pri njem in je dal befel, da se preganja preprodajalce kart.. ce bi bil doma tak zagret za vse bedarije, ki jih skozla golob in njegova vlada :bonk:

Pa rekel sem, da ne bos razumel, ne trudi se.
A to si goloba zdej iz riti potegnu za preusmeritev pozornosti?
Vprašal sem te za primere, kjer so imela kozlanja ukazov dejanski pozitivni učinek, ne za ukaze, ki jih je, al pa ni podpisal. Sej še sam ne ve. Bistvo pa je, da carino plača vlada tuje države, al kako gre to?

B81

22. jul 2007
38.505
11.530
113
Nisi malo neucakan, ko gre za zda?

Goloba sem ti dal da vidis kaj imas za prioriteto, zgleda da te zda bolj mantra :bonk:

• Haha
Reactions: jest5
2. okt 2007
3.937
2.436
113
Dosežki se kar vrstijo.

https://www.newsweek.com/us-travel-warnings-could-cost-tourism-120b-2051535

Btw, prodaja letalskih kart iz Kanade je padla že za 70%

kdo pa upa v USA.... vsi smo na kakem forumu, Alter :fredi: , kaj proti Trumpu napisali in te "security officer" lahko hitro že na vztopu zavrne. Teh primerov je zadnje čase ogromno, ravno zaradi nekih brezveznih zapisov o vladi, antisemitizmu,...

Še dobro, da se v zadnjih dveh letih bil dvakrat tam in mi je ESTA ravno potekla....

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.364
9.732
113
Nič novega.

Je že parkrat bila scena in hvalisanje s stvarmi, ki so bile že izvedene pod Bidnom.

Tudi Musku se je že "zareklo" in se je hvalil s "prišparanim" denarjem, ki so ga prišparali že v jeseni 2024 :evil:
Čak mal no, da carine ratajo davčna olajšava no. Sej bo če ata Donald prav da bo....