A tvojih gluposti? Ne ravno. Če so pa tist napopan zate primeri, pol je pa s tabo še hujš kot zgleda. Pa že zgleda ne glih fajn.in nisi vesel?
Še malo pa ti bo zmanjkalo idej, kako se me lotitA tvojih gluposti? Ne ravno. Če so pa tist napopan zate primeri, pol je pa s tabo še hujš kot zgleda. Pa že zgleda ne glih fajn.
Pa primeri zgoraj so njihov plan, kaj imas spet proti?A to si ti tist zid? Ker s tabo je zmer občutek da bi še steni prej lučko prižgalo, očitno se nisem zmotil.
Bom imel pa tole v mislih, ko boš naslednjič koga pozival naj da primere. Do takrat pa le sanjaj o mojem očku, pa ženi, pa uradnem listu...
Nič, kar ne bi že naredil Biden.Ja je ze kaj dal ven, racno danes je bil kid rock pri njem in je dal befel, da se preganja preprodajalce kart..
A to si goloba zdej iz riti potegnu za preusmeritev pozornosti?Pa primeri zgoraj so njihov plan, kaj imas spet proti?
Ja je ze kaj dal ven, racno danes je bil kid rock pri njem in je dal befel, da se preganja preprodajalce kart.. ce bi bil doma tak zagret za vse bedarije, ki jih skozla golob in njegova vlada
Pa rekel sem, da ne bos razumel, ne trudi se.
In zakaj torej danasnja scena v oval office?
Nič novega.In zakaj torej danasnja scena v oval office?
Dosežki se kar vrstijo.
https://www.newsweek.com/us-travel-warnings-could-cost-tourism-120b-2051535
Btw, prodaja letalskih kart iz Kanade je padla že za 70%
Čak mal no, da carine ratajo davčna olajšava no. Sej bo če ata Donald prav da bo....Nič novega.
Je že parkrat bila scena in hvalisanje s stvarmi, ki so bile že izvedene pod Bidnom.
Tudi Musku se je že "zareklo" in se je hvalil s "prišparanim" denarjem, ki so ga prišparali že v jeseni 2024![]()
Je pa izbral priložnosti in kraju kar primerno obleko........., racno danes je bil kid rock pri njem
Za kozlat dobesedno.Je pa izbral priložnosti in kraju kar primerno obleko.