Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

delter333

Guru
21. maj 2010
1.938
1.628
113
Notranjska
Statisticno je vec možnosti, da straight moški v Ameriki posili trans žensko kot pa trans ženska cis žensko.
Razlika med umorjenimi trans ženskami in trans ženskami ki so morile je 1/50000000
In ja trans ženske so problem.
Ti bom povedal, kaj je problem. Problem je da se moramo klanjati vsem tem minornim skupinam in je blazna tendenca in želja da se jih poveča na vse mogoče načine.
Spomni se na to ko boš v nekem novem bloku ob obisku prijatelja pozvonil na domofon.

• Všeč mi je
Reactions: Ateis

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.207
1.272
113
43
Klanjat čemu?? Res ne razumem kako tebe ogroža trans ženska. Kako kogarkoli ogroža trans ženska? Razen da pijan pecaš eno v diskaču. sori samo ne štekam.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.609
7.231
113
Ne vidiš poante. Bolj ogrožajo sami sebe. 40% jih je že poiskusilo samomor. Mi takim hočemo pomagati. Oblačit se in šminkati kot ženska ne bo rešilo psihičnih problemov.

Drugo pa so vsi "trans" kateri ne delajo trazicije iz moškega v žensko, ampak obratno:

Jaz in ti verjetno ne skačeva naokoli in zahtevava, da naju naslavljajo kot princesa ali vila ali... hrošč. In če tega ne storijo zaženemo celo paniko o transfobiji.

Zdrava pamet?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.207
1.272
113
43
Ne vidiš poante. Bolj ogrožajo sami sebe. 40% jih je že poiskusilo samomor. Mi takim hočemo pomagati. Oblačit se in šminkati kot ženska ne bo rešilo psihičnih problemov.

Drugo pa so vsi "trans" kateri ne delajo trazicije iz moškega v žensko, ampak obratno:

Jaz in ti verjetno ne skačeva naokoli in zahtevava, da naju naslavljajo kot princesa ali vila ali... hrošč. In če tega ne storijo zaženemo celo paniko o transfobiji.

Zdrava pamet?
Seveda jih je naredilo samomor če Majo debile okrog sebe. Pa recimo da je to bolezen kak praviš. Zakaj nebi človeku pomagal? Zakaj ga raje dol tlačiš? Ker je tebi lažje. Če bi take ljudi sprejel za kake so bi zmanjšal odstotek samomorov za 99%. Ampak ti raje hejtas. Egoizem je tisti ki ruši svet. Ne pa woke politika. Ki je btw se tako razširjena zaradi hejeterjev kak si ti

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.609
7.231
113
Če ti avto ropota, ga ne pelješ k ličarju, da ga prebarva.

Recimo ti veš kako se nekdo počuti v telesu drugega? Kako lahko npr. rečeš, da je Vadim ujet v profilu turbotiča?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.207
1.272
113
43
Človek naredi nekak da se bolje počuti. Če s tem ne škoduje družbi jaz Sori ne vidim problema.
Pa še vedno nisem zvedel kako na vaše življenje vpliva trans ženska, ki živi svoj lajf v Ljubljani recimo

jest5

Guru
18. avg 2007
26.169
-8.762
113
Pa še vedno nisem zvedel kako na vaše življenje vpliva trans ženska, ki živi svoj lajf v Ljubljani recimo
Če živi svoj lajf, ne vpliva na nikogar. Tako kot ne katolik/musli/SDSovc/peder/...

Ko se začne iti aktivizem, gre večini na jetra trans ženska/katolik/musli/SDSovc/peder/...

Ene 80% ljudem gredo na jetra aktivisti, za tiste, ki "živijo svoj lajf" se ne brigajo.
Ene 10% prizadetkov sovraži vse, kar ni po miselnosti in obnašanju enako kot oni.(8888 je fajn primer)
Ostalim se pa jebe za vse

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.207
1.272
113
43
V Ameriki je malo manj kot 1% trans folka, pri nas jih je verjetno 0,01%. Kako za vraga te ljudje lahko na karkoli vplivajo?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.207
1.272
113
43
Če živi svoj lajf, ne vpliva na nikogar. Tako kot ne katolik/musli/SDSovc/peder/...

Ko se začne iti aktivizem, gre večini na jetra trans ženska/katolik/musli/SDSovc/peder/...

Ene 80% ljudem gredo na jetra aktivisti, za tiste, ki "živijo svoj lajf" se ne brigajo.
Ene 10% prizadetkov sovraži vse, kar ni po miselnosti in obnašanju enako kot oni.
Ostalim se pa jebe za vse
LGBTQ+ aktivisti ne hodijo naokrog in tepejo ljudi. Še. Mogoče bi bilo pa treba