Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.211
1.272
113
43
Tu na Goričkem so ljudje se vedno precej staromodni in zihr večkrat na teden poslušam zakaj nisem krščen, zakaj ne hodim v cerkev, kako so moji starši antikristi. Pa nebom zato veš rdeč v glavo. Mal kimas, kdaj če poslušajo poveš vljudno svoje in greš dalje. In potem od iste mame naslednji teden isto poslušam. So what.
Eni pač hejtajo da hejtajo. Amerika, Balkan in muslimanske države prednjačijo

jezek

Guru
24. jul 2008
3.845
1.643
113
Seveda ne mores biti ves rdec v glavo ce si cel rdec. Btw, kaj pa ti sploh pocnes? Tam po tisti vukojebini vsak dan hodis od vrat do vrat in moriš stare mamke, da bi jih spreobrnil? Kje, zaBoga, pri danasnjem tempu zivljenja najdes cas da se nastavljas ruralkam da titeja izganjajo iz tebe??

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.225
11.146
113
kod Džej-Zija
LGBTQ+ aktivisti ne hodijo naokrog in tepejo ljudi. Še. Mogoče bi bilo pa treba
Ko mi zaradi nekakšne ”enakosti” odšraufajo pisoar, postanem siten. Hint: FDV. Ko začnejo spreminjati slovnico zaradi ”enakosti”, tudi postanem siten. Hint: filofaks. Ko psihiatrinje aktivno silijo shizofreničarke v tranzicijo sredi osnovnega psihiatričnega zdravljenja, sem tudi malo siten. Vse to v Ljubljani.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.211
1.272
113
43
Medtem je Musk podpisal 400miljonov vredno pogodbo z Ameriko. So moral nekje prisparat prej, da so lahko bogati še bolj bogati

corsol

Guru
11. mar 2010
3.140
1.055
113
Medtem je Musk podpisal 400miljonov vredno pogodbo z Ameriko. So moral nekje prisparat prej, da so lahko bogati še bolj bogati
Sam včeraj videl to novico,...pa šel pogledat original xcel , ki je javno dostopen , zadeva se je začela že pod prejšnjo vlado tako da to pa res ni maslo nove vlade.
So pa spremnili naziv ...iz oklepna Tesla v oklepni el.avto....oz. nekaj takega....

Ko mi zaradi nekakšne ”enakosti” odšraufajo pisoar, postanem siten. Hint: FDV. Ko začnejo spreminjati slovnico zaradi ”enakosti”, tudi postanem siten. Hint: filofaks. Ko psihiatrinje aktivno silijo shizofreničarke v tranzicijo sredi osnovnega psihiatričnega zdravljenja, sem tudi malo siten. Vse to v Ljubljani.
dodaj še novomeško univerzo pa spreminjanje regul zaradi...no saj se ve
dodaj še FDV pa enakopravnost pa tampone na moškem wc ju
dodaj še....