Meni ste na splošno oboji zelo zabiti. Tako Američani, kot Slovenci. In ja, jaz sem boljši od vas in od Američanov.
ad1
Si boljši tudi od afroameričanov? Je to sprejemljivo?Jaz vem, da sem boljši![]()
Se pravi, tipi so prišli v Evropo, tu ves čas jedli podobne jedi, kot doma vendar z logičnimi lokalnimi razlikami, seveda tudi v enakih količinah, kot doma in brez vsake spremembe lifestyla magično shujšali? ... Prosim?...Na yt so Američani, ki so se preselili v Evropo in so tu 'magično' shujšali, brez da bi se šli dieto.
To pojasni veliko o ZDA hrani za povprečnega državljana.
To je glavni in edini problem kjerkoli na tem svetu.Zakaj smo tudi mi debeli? Premalo gibanja,veliko hrane
Človek bi dal pripombo, pa bo takoj rasist
V bistvu si spustil še cuker, katerega je v Ameriški hrani bistveno več kot v evropski. In cuker, pa ne tista žlička zjutraj v kavi je glavni problem.To je glavni in edini problem kjerkoli na tem svetu.
Cuker dečko, cuker. Vnos cukra se je pri teh ljudeh enormno zmanjšal. Tko da tok zlo zabito to ravno ni.Se pravi, tipi so prišli v Evropo, tu ves čas jedli podobne jedi, kot doma vendar z logičnimi lokalnimi razlikami, seveda tudi v enakih količinah, kot doma in brez vsake spremembe lifestyla magično shujšali? ... Prosim?...Hahahahahahahahahahahahaha!
Ti jim to prav zares verjameš? Noro, hahah!
Ok. ampak kako je potem mogoče, da je pri tako superiorni in zdravi evropski hrani, kljub temu ogromno Evropejcev s prekomerno telesno težo? Pa ne samo to, mnogi tudi s strogimi dietami in z več gibanja zelo težko zgubljajo kilograme.
In potem se eni čudijo zakaj menim, da so Slovenci enako zabiti, kot Američani.![]()
In zakaj se zdaj kar nalepem sprenevedaš?Človek bi dal pripombo, pa bo takoj rasist![]()
Kar na lepem? To je njegov modus operandi.In zakaj se zdaj kar nalepem sprenevedaš?