Ja rasistična ameriška družba in moja stala so ista stvar...
Če de se kdo spravil na mojo stalo ga ne bom ubil s pištolo. Nisem debilcek
Če de se kdo spravil na mojo stalo ga ne bom ubil s pištolo. Nisem debilcek
Tnx.Js sm tega gledal (sm dal timestamp)
Zalosten primer si edino ti, ker poskusas z lazmi uveljavit svoj prav.Policija ga je pustila da se z orožjem sprehaja po ulici. Če je to zate normalno.. Če bi bil črn bi bil mrtev
Čigavo lastnino je varoval na ulici?
Da je nekemu Slovencku rasističen mulc iz Amerike heroj je pa tud žalostno
No sej če ti je drugi heroj Janša je to dokaj logično
Rasistek? Koliko črnih je počil?Dovolj je bil star. Mali rasistek napaljen od staršev.
Je šel lepo do policajev, povedal kaj se je zgodilo, policaji so ga popisali in poslali domov, naslednji dan so ga pa šli iskat.Da ne rečem da je šel lepo doma spat. Normalno če nekoga v samoobrambi ubiješ, pač lepo prijaviš policiji.
V EU to mogoče ni običajno, v ZDA v marsikateri državi pa lahko dolgocevno orožje nosiš prosto pu ulici. In greš s puško normalno v špecerijo.Policija ga je pustila da se z orožjem sprehaja po ulici. Če je to zate normalno.. Če bi bil črn bi bil mrtev
Slikanje z rasisticnimi majicami in kazanje White supremesist znake zate ni rasistično?Rasistek? Koliko črnih je počil?
Majco je imel rasisticno?Slikanje z rasisticnimi majicami in kazanje White supremesist znake zate ni rasistično?
To da je v zakonu se ne pomeni da je normalno.V EU to mogoče ni običajno, v ZDA v marsikateri državi pa lahko dolgocevno orožje nosiš prosto pu ulici. In greš s puško normalno v špecerijo.
V nekaterih zveznih državah pa lahko celo pištolo nosiš popolnoma legalno po ulici, mislim da je pogoj, da je na vidnem mestu.
Ne le v zakonu, celo v ustavi imajo svobodno nošenje orožja.To da je v zakonu se ne pomeni da je normalno.
Policija ga je pustila da se z orožjem sprehaja po ulici. Če je to zate normalno.. Če bi bil črn bi bil mrtev
Čigavo lastnino je varoval na ulici?
Da je nekemu Slovencku rasističen mulc iz Amerike heroj je pa tud žalostno
No sej če ti je drugi heroj Janša je to dokaj logično
Ja, en brez vsega ampak nasilen že od prej in skorajda 1x večji od njega. To je tudi ta, ki je Kyla stisnil v kot od koder ni imel izhoda, ustrelil ga je pa šele, ko se je dejansko fizično spravil nanj. Verjetno bi Kyle bolje odreagiral, če bi mu lupčka da na lička. Glede na to, da je bil tip obsojen nasilni pedofil in da je Kyle še dokaj fantkovskega izgleda bi to morda še res pomagalo...Na Kyleta je šel en brez vsega pa ga je ustrelil. Boscek mali.
Zadnjič sem gledal, pa ne najdem, eno razlago o tem, kako levičarji preferirajo tujce dosti bolj, kot domačine oz. svoje ljudi. Pretirani altruizem je itak vzpostavljanje nadzora nad človekom, tako da goba, malo se vprašaj, če si čisto zdrav.V drugi temi kjer niger pretepa belko si imel zaprta vrata na piskru. Dvojna merila?
Ne samo, da ni počil nobenega črnega, z gašenjem je obvaroval lastnino "obarvanih" ljudi.Rasistek? Koliko črnih je počil?
Goba ga zgolj in samo trolla ampak, ker se pa najdejo ljudje, ki dejansko tako mislijo je pa povsem OK, da se tudi na te glupe stvari odgovori z opisom realnega stanja.Zadnjič sem gledal, pa ne najdem, eno razlago o tem, kako levičarji preferirajo tujce dosti bolj, kot domačine oz. svoje ljudi. Pretirani altruizem je itak vzpostavljanje nadzora nad človekom, tako da goba, malo se vprašaj, če si čisto zdrav.