Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

jurek1973

Majstr
3. sep 2007
2.402
113
63
Pravičniki. Na koncu smo vsi krvavi pod kožo.

Pa saj ni nora, da bo šla kupovat stanovanje v črnski soseski.
Kar poglej novice, kakšni izgredi se tam dogajajo.
 

darkstar66

Fizikalc
1. apr 2013
753
242
43
Rochelle Walensky, MD, MPH
Nominee for CDC Director, Chief of Infectious Diseases , Decision science researcher, Mother of boys :

Se povsem strinjam in jim želim veliko uspeha pri reševanju tega problema. Glede na to da je Amerika kot kontinent osvojena na način genocida, zgrajena v veliki meri na suženjstvu, imajo za začetek najmanj 70 let dela. Ne pozabite, nekateri od nas so rojeni tam nekje ko so imeli še ločene šole in prevoz. Prej bodo propadli kot tole fix-ali.
 
  • Haha
Reactions: sixpower

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
25.047
5.845
113
V obleki. Ustreljeni bi lahko vedel, da pri tako "trigger-happy" policajih ne moreš imeti puloverja z napisom "just do it" :evil:
 
  • Haha
Reactions: sixpower

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
25.047
5.845
113
Streljanje na nakjučne mimovozeče avtomobile pred samim begom pred policijo in da je ustreljeni imel pištolo v roki med bežanjem kot tudi še v momentu, ko se je obračal k policistu seveda nima nobenega vpliva na to, da je policaj predvideval, da ima pred sabo njemu nevarno osebo. Ali pač?

Še en prispevek na to temo, ki zadevo prikaže nalenkost drugače kot prejšnji posnetek, ki prikazuje kot da je policaj ustrelil neoboroženega fanta, ki (z izjemo bega) hoče sodelovati in se ne upira:
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
25.047
5.845
113
Nihče ni napisal, da je OK biti trigger-happy (kar je daleč od OK ampak to je bilo prej mišljeno kot šala ter ne kot dejanski opis) in pa preden je fant pokazal prazne roke je imel v njih pištolo. Gib roke vključno z obratom telesa s katerim je odvrgel pištolo stran pa je lahko že razumljen kot grožnja za zasledovalca, ki je vedel, da se je še čisto malo nazaj že streljalo. In v takem momentu nimaš veliko časa za razmišljat in lahko ustreliš ali pa si ustreljen. V tem primeru policaj najverjetneje ne bi bil ustreljen oz. se ne bi streljalo proti njemu ampak policaj pač ni mogel vedeti ali se mali obrača zato, da ovrže orožje ali pa da ustreli. Jebena situacija, brez dvoma.
 

sixpower

Guru
22. sep 2011
1.877
535
113
Lublana
Obišči stran
Vsa čast napadenemu, jaz si verjetno nebi upal takole ubraniti nekoga s pištolo. Žal se je pa prelepo končalo za napadalca in bo lepo nadaljeval s svojim početjem, enkrat bo pri tem kakšno nedolžno žrtev tudi ubil, če ni že... Golazen pa cvili, kot prašiček. :bruh: