še vedno mi ni jasno, kako se lahko zagovarja preventivno ubijanje in to ne nekega terorista ampak vojaško osebo (generala), kar je enako kot obrambni minister drugje... to je precedens in ni dobro, ne glede, kaj je ta general storil, saj imamo mednarodno sodišče, ki mu naj sodi, ne pa preventivno ubijanje...
si zamislite, na nekdo iz preventive ubije USA obrabnega ministra, ki mimogrede in tudi "krvave" roke glede na morijo, saj so samo pri uboju tega generali na mednarodnem letališču bili ubiti nedolžni... če USA znajo kriruško ubijat, zakaj niso samo generala, zakaj so preventivno padli še ostali?
in še enkrat 123&co, res me je strah, da pride kdo od vaših na oblast, ker potem boste kar preventivno začeli odstranjevat ljudi, to je isto kot 1933 v Nemčiji...
In, ker me boste takoj označili za levaka, ne nisem, ker ne podpiram migrantov, sem absolutno proti njim, ampak ne podpiram samovolje ene od držav, ker do ni dobro za splošno varnost, ker bodo preventivno začelii ubijat vse naokrog...