Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
V čem je fora? Ponavadi prstanec.....
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Še nikoli nisem bab ocenjeval po nohtih.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Waw.... kaj vse ne opazite.
ja a ni to ravno zato da bi opazili?Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Waw.... kaj vse ne opazite .
Osebno ne maram umetnih in umetno poslikanih nohtov, ker se mi zdijo kot kremplji, ptic roparic.
Temu bi jaz rekla, da je vse skupaj kičasto in kičata je ženska, ki to nosi. Ponavadi to vidim, da jih imajo trgovke na blagajni v Sparu.
Imam srednje dolge nohte, občasno jih celo nalakiram, zdržim ponavadi en dan, potem pa vse skupaj očistim in si nohte čisto na kratko ostrižem. But, that's just me.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz sploh ne vem zakaj si babe lakirajo nohte. Še nikoli nisem bab ocenjeval po nohtih. No mogoče sem pa vendarle jaz čuden. Ampak ličenje nohtov je totalna badarija, oziroma nakazuje samo to da baba doma ne prime kuhalnice.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz sploh ne vem zakaj si babe lakirajo nohte. Še nikoli nisem bab ocenjeval po nohtih. No mogoče sem pa vendarle jaz čuden. Ampak ličenje nohtov je totalna badarija, oziroma nakazuje samo to da baba doma ne prime kuhalnice.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Se strinjam od prve črke do zadnje pike.
Ličijo, mažejo itd se itak zaradi drugih žensk, sam še nisem videl moškega, ki bi rekel ''vau kako torbico ima ona, pa nohte pisane ko papagaj, kak bi jo pof....''