Zakaj si ženske en noht nalakirajo drugače?

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Ker je takšna moda. Vem, zelo dober razlog. Oz. po novem prstanec in palec...ni mi več jasno najbolj
hysterical-1.gif

Ste kdaj opazili, da si na nogah ženske palec samo na pol nalakirajo da ni prevelikega kontrasta v velikosti z ostalimi nohti na nogi?
hysterical-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.011
6.189
113
Jaz sploh ne vem zakaj si babe lakirajo nohte. Še nikoli nisem bab ocenjeval po nohtih. No mogoče sem pa vendarle jaz čuden. Ampak ličenje nohtov je totalna badarija, oziroma nakazuje samo to da baba doma ne prime kuhalnice.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.290
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
V čem je fora? Ponavadi prstanec.....

Moja je rekla da zato, ker s tem na hitro preveri pregovorno barvno slepoto moških
grin1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Waw.... kaj vse ne opazite.
evil.gif

Osebno ne maram umetnih in umetno poslikanih nohtov, ker se mi zdijo kot kremplji
smile-1.gif
, ptic roparic.
Temu bi jaz rekla, da je vse skupaj kičasto in kičata je ženska, ki to nosi. Ponavadi to vidim, da jih imajo trgovke na blagajni v Sparu.
Imam srednje dolge nohte, občasno jih celo nalakiram, zdržim ponavadi en dan, potem pa vse skupaj očistim in si nohte čisto na kratko ostrižem
smile-1.gif
. But, that's just me.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.407
5.658
113
Raje kot da si mazes in potem postrizes nohte...primi za orodje (tisto v kovcku
tongue-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Waw.... kaj vse ne opazite.
evil.gif

Še prej kot nohte opazim neuporabo rodilnika. Preveliki in kičasti nohti so enako fuj kot pogriženi ali v nulo postriženi.

Njami njami:
hysterical-1.gif

o.jpg

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Waw.... kaj vse ne opazite .
evil.gif

Osebno ne maram umetnih in umetno poslikanih nohtov, ker se mi zdijo kot kremplji
smile-1.gif
, ptic roparic.
Temu bi jaz rekla, da je vse skupaj kičasto in kičata je ženska, ki to nosi. Ponavadi to vidim, da jih imajo trgovke na blagajni v Sparu.
Imam srednje dolge nohte, občasno jih celo nalakiram, zdržim ponavadi en dan, potem pa vse skupaj očistim in si nohte čisto na kratko ostrižem
smile-1.gif
. But, that's just me.
ja a ni to ravno zato da bi opazili?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Se posipam s pepelom. Res napaka. Prehitro oddala
frown-1.gif
post.
Sicer pa... saj se ve, kako se na forumih piše.... še dobro, da za določene sploh vemo kaj so hoteli povedati.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz sploh ne vem zakaj si babe lakirajo nohte. Še nikoli nisem bab ocenjeval po nohtih. No mogoče sem pa vendarle jaz čuden. Ampak ličenje nohtov je totalna badarija, oziroma nakazuje samo to da baba doma ne prime kuhalnice.
467716-post_slo.gif

Se strinjam od prve črke do zadnje pike.

Ličijo, mažejo itd se itak zaradi drugih žensk, sam še nisem videl moškega, ki bi rekel ''vau kako torbico ima ona, pa nohte pisane ko papagaj, kak bi jo pof....''
hysterical-1.gif

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.825
647
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

Mogoče si jih pa lakirajo zaradi sebe, ker jim paše in se bolje počutijo, ne zaradi tipov?:) Pa lakiran in/ali dolg noht nima nobene povezave z gospodinjskimi opravili.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Zakaj si jih lakirajo ze otroci v vrtcu? (oziroma jih starši kajne).
Sicer pa tudi sam nekako ne obozujem lakirynih nohtov, sploh pa ne s kako kriceco barvo. Tekom let me je glede tega nekoliko omehčala, kričečih barv pa si na sreco se je daje

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs

in kaj je fora da se vi dedci s tem obremenjujete? zakaj majo pa eni sam brke, drugi 2dnevno bradico, tretji so zarasceni, spet eni se brijejo povsod, eni nic, tretji pa samo spodaj...

pač jim tko paše in to je to. znanstvenega vzroka in razlage bi teh tadevah ni.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
467716-post_slo.gif

Se strinjam od prve črke do zadnje pike.

Ličijo, mažejo itd se itak zaradi drugih žensk, sam še nisem videl moškega, ki bi rekel ''vau kako torbico ima ona, pa nohte pisane ko papagaj, kak bi jo pof....''
hysterical-1.gif

Jaz imam pa prav obrambni mehanizem in žensko vedno najprej v nohte pogledam
grin1.gif

In če ima fensi šmensi popedenane samo tečem stran kolikor da
hysterical-1.gif

Vse to zaradi slabe izkušnje prejšnje veze in imam klik v glavi da ženska z kičastimi nohti ni lih....pač ni zame.
Aja, obvladam pa vso terminologijo Gelish itd....pa tudi vem kake cene so za te storitve
bonk.gif

Me pa ne moti če so nohti neupadljivo urejeni, lahko tudi nalakirani...najraj imam pa naravne, tako kot tudi ostale stvari (da ni fasade na obrazu)
zmaga.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Baje da zivo rdeca barva nohtov pomeni da je deklica, zenska, gospa prosta in v iskanju.
smile-1.gif
Podzavestno, evolucijsko. Ne da je to pravilo.
Pol pa se kaksenkrat spomnim in preverjam te barve, ce to kaj drzi.
smile-1.gif
Pri eni sem to opazil, sam je moja vzorcna skupina premala, da bi lahko to potrdil.