Zakaj se v Sloveniji ne posname nekaj takšnega?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ni denarja za posledične tožbe
wink-1.gif

Samo predstavljaj si, da bi naši snemali recimo South Park, kjer se vsake toliko lotijo papeža.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.966
2.636
113
Kaj na Prepisane boste pa pozabili? Banda nehvaležna!

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.979
40
48
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Preprosto ni denarja, da bi izpeljali kaj takega ...

Kaj ni denarja? A Tof & co. so bili v SFRJ najbogatejsi, da so lahko toliko cajta furali Moped Show?
Satira je najcenejsa oblika humorja. Je ze kdo gledal Daily Show ali pa Colbert Report? Rabis enega sposobnega voditelja (enkrat je bil to menda recimo Jonas, potem niti nisem vec gledal toliko TV) in pa team proniclijvih writerjev, ki so na tekocem z vsem in hitro delajo povezave med "zgodbami", pa da znajo na ustrezen nacin opozarjati na napake in tezave v druzbi; pa se koga, ki obvlada montiranje parodicnih posnetkov (za popestritev; to je verjetno se najdrazji del od vseh).
Ne rabis enih silno zakompliciranih ali zatezenih showov, kot je bila "tradicija" na slovenskih TVjih.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Podobne serije kot CSI in ostala navlaka smo mi imeli že pred američani (Dosje JK, Klan) ampak nezanimivo, ker pri nas ni umorov, korupcije, kraje...

AHAHAHA, saj se zajebavaš, a ne? Vse to, in še več, samo pri nas. Zdaj že neki penziči-mestni svetniki novinarjem grozijo s pištolami, potem pa se branijo, češ da je orožje že 10 let zakopano na vrtu in neuporabno. WTF?
rolleyes-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Uuu, se je pa mal ogojio tale Žiga.
grin1.gif

Bo pa zanimiv tale dokumentarc. Sploh, ker sem lansko leto v živo gledal v "akciji" to društvo Triglav s kolegi iz Evrope in sem bil ful navdušen.
zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nesmiselno je v Sloveniji snemat zadeve po ameriških zgledih, ker bo folk, ki že itak na veliko golta te ameriške zadeve, še evdno raje gledal originale.

Podpiram, da so slovenski filmi prvenstveno umetniški. Tu pa tam je kakšen celo dober.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Uuu, se je pa mal ogojio tale Žiga.
grin1.gif

Bo pa zanimiv tale dokumentarc. Sploh, ker sem lansko leto v živo gledal v "akciji" to društvo Triglav s kolegi iz Evrope in sem bil ful navdušen.
zmaga.gif

Letos si gledal:

?