Zakaj ni pihal?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Po neuradnih podatkih menda možje v modrem niso bili preveč navdušeni nad prometno nesrečo, ki jo morajo obravnavati, a ker je bil posredi pobeg, so se dela po tem, ko je voznica vztrajala pri pregonu, le lotili. Pri tem jim je najbolj pomagala priča, ki je nesrečo videla. In pričeli so iskati voznika mercedesa. Menda niso iskali dolgo, da so našli lastnika.

PROKLETI KLOŠARJI jedni, pa sploh KAJ DELAJO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zakoni policije se delijo na ;
-prekrške VIP oseb,ki so priviligirani in nedotakljivi
-prekrški predstavnikov romske skupnosti,ki so prav tako priviligirani in jih obravnavajo v rokavičkah(strah)
-prekrški za navadno rajo,ki plača za vse predhodne kliente
To je dejansko stanje naših varuhov zakona.Potem pa se Katarinca čudi od kod toliko sovraštva in nespoštovanja policije

pošten komentar..
rolleyes-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Ker meritev ne bi bila realna, saj bi se ga v tem času lahko že konkretno nacukal.
Ne piši neumnosti.... Pa ti naredi karambol že nažgan , ker pa si že nažgan pojdi še v gostilno in tam počak policaje..... A misliš da pol pa ne boš pihal...... Probaj pa boš videl....
Drugač pa jebem jim tako enakost pred zakonom,v zadnjem letu smo padli po lestvici koruptivnosti precej globoko dol, tako da .....

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ne piši neumnosti.... Pa ti naredi karambol že nažgan , ker pa si že nažgan pojdi še v gostilno in tam počak policaje..... A misliš da pol pa ne boš pihal...... Probaj pa boš videl....

Recimo...naredim nesrečo in spizdim domov. Policisti pridejo 20 minut za mano domov in mi dajo pihat. Napiham. Grem pred sodnika. Tam pa pojasnim, da sem pač zbežal, od živcev pa si doma privoščil ene štiri šilčke domačega višnjevca. Primer bo ovržen, ker doma ni proti zakonom biti nažgan, policisti pa nimajo dokazov, da sem bil vinjen v času povzročitve prometne nesreče oz. za volanom, dobil bom edino kazen za pobeg. Kapiš?

Ni brez razloga eno izmed navodil policije da je med nesrečo in prihodom policistov prepovedano uživat alkoholne pijače.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.778
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

PROKLETI KLOŠARJI jedni, pa sploh KAJ DELAJO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enkrat jamrate, da preveč delajo spet drugič jamrate, da premalo delajo. Odločte se že enkrat
Ti od jadota pričakuješ, da se bo zmožen odločiti?
evil.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Premalo jih je, to sem vedno govoril. Nikdar nisem rekel, da jih je preveč.
Preveč jih NEDELA kvečjemu.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
soulman to ti misliš in sanjaš. ti pa preverjeno povem da:
- kazen boš dobil za pobeg
- kazen boš dobil za alko

verjemi... noben sodnik te ne bo spustil... še bolj te bo pojahal zarad pobega...

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Zahovič je ziher vedel, da ga bojo dobli in da bo moral plačat kazen in škodo samo po moje je zaradi medijskega pompa ki bi nastal in raznih pametnjakovičev, ki bi se zbrali okrog njegovega avta, odpeljal dalje. Čudi me edino, da ni poklical policije od doma in to vse prijavil pa ne bi mel problemov.

Zaj bo verjetno plačal še kazen za pobeg zraven. Pa kaj je to njemu ko ma dnara dovolj
smile-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Kako ti bo sodnik dokazal, da si bil v času povzročitve nesreče pijan, če stopnja alkoholiziranosti ni bila preverjena na mestu nesreče, ampak nekaj deset minut kasneje na domu?

Pa ne zdaj začeti s tem, da se je točno to zgodilo sodelavcu od prijatelja od soseda na tvojem vikendu...

B81

22. jul 2007
37.735
11.009
113
Saj ti res ne more dokazati. Kazni bi mogle bit visoke glede na letni zaslužek, da bi bilo pošteno, ne pa da viličarist Mirko s 500 euri mesečno dobi enako kazen, kot recimo Zaho, ki zasluži sigurno več kot 1000 eur mesečno
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.735
11.009
113
Pa se ti zdi to prav? Mirko bo ostal morda brez šihta, drugi pa se normalno brez izpita vozil in pač plačal kazen. Po odvzemu avta bo kupil drugega...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
zgodilo se je meni izredno bližnjemu...
dokaži ti da NISI bil pijan med vožnjo. zakon je jasen. alkohola po nesreči ne smeš uživati! policist je zaradi povzročitve preveril tvoje psihofizično stanje in ugotovil da si vinjen. zaradi tega te lahko tudi od doma odpelje na treznjenje (ce pihbneš več kot 0,52)... drugo pa je če te najde po 3, 4 dneh... tam pa ne more trditi da si vozil vinjen...

ker če bi tvoja logika veljala bi jaz imel lahko flašo whiskya v avtu in če pijan naredim nesrečo rečem da sem po nesreči pil. pa bi bil mir...