Citat:
Vrhunski šport, nekaj tebi nepoznanega, ti zna vzeti kar precej energije. Zakaj priviligiziran s statusom športnika? Zato da bo nekega dne predstavljal barve tudi tvoje države v svetu. Vsem so njihovi vrhunski športniki ponos, samo tebi se zdijo bedaki.
Blablabla...a vestno delo v tovarni, bolnici itd..., ki je mimo grede, ne boš verjel, tudi služba, ti pa ne jemlje energijo? Pa zarad tega ni noben nikjer priviligiran.
A dej dej ne seri. Komu so športniki v ponos? Fanatičnim in razgrajaškim navijačem ter huliganom mogoče, da se raje pretepajo med sabo in razbijejo pol ulice in pol štadiona. Men so v ponos tisti, ki svetu in normalnim ljudem kaj koristijo, ne huliganom. Npr. dober direktor uspešne firme je meni v ponos. Veš tud po dobrih direktorjih in dobrih izdelkih je država prepoznavna. Kaj pomaga npr. Albaniji, če ma dobrega fuzbalerja, ne pa dobrega podjetja s koristnimi izdelki?
A barve moje države športnik predstavlja? Seveda, do takrat, ko mu neka druga država ali drug klub ne ponudi boljše plače. In pol se bo temu športniku, ki je v naši državi vlekel privilegije, spet hebalo za tvojo in mojo državo in zastavo. Vsak športnik se bo prodal tistemu, ki mu bo več plače dal. Hebe se športniku za mojo državo. In jaz naj bi bil ponosen na to?
Prodajaj ti take buče na štadionu!
Citat:
Še kakšen vsebinsko isti post napiši, da lahko zaklenem
Aja, ti si oblast tukaj? Kar zakleni. A si upaš zaklenit debato potem, ko bom jaz napisal zadnjo repliko?