ksz
Hehe, kot sem predvideval. Večina vas, ki ste mi zdaj repliciral (razen enih dveh-treh svetlih izjem) ste prav to kar sem si mislil. Nezmožni pametnega razmišljanja. In prav to so po definiciji brezvezni fanatiki, ki hodjo gledat nekoga, ki se s športom bavi.
Še enkrat. če bo šlo.
Nič ni narobe, če nekdo leta za žogo, plava igra tenis itd....to je zdravo, oblika druženja itd.....vendar, pazi, kaj je na tem takega, da je pol en tak, ki se je pravzaprav šel zajebavat na igrišče al pa je to zgolj njegova služba, potem tolko vreden, da se mu slava poje bolj kot nekomu, ki zna naredit tud kaj koristnega? Kdo poje slavo vaši službi in vaši zajebanciji?
Kaj je na tem takega, da se npr. en foter hvali, ej moj sine je pa dobil status športnika, dobr brca žogo itd...pha....mene bi blo to kvečjemu sram povedat. Še en nekoristnež več, ki bo živel na račun države in drugih.
In tisti ki pravte, da je šport biznis....tako je, biznis je to in zakaj hodite ploskat nekomu, ki je tam zarad biznisa?
A za sprostitev hodite tja? Zakaj pa se potem tepete, preklinjate, pluvate en čez druzga, razbijate inventar, avtomobile itd....aja, to je vaš način sprostitve, nasilje in izkazovanje svoje lastne primitivnosti. Tud replike določenih v tej debati dokazujejo to.
Normalni ljudje se sprostijo tako, da se sami ukvarjajo s šprtom, ne pa da gledajo druge kako športajo. Torej gledalci ste tam zato, da gojite sovraštvo med sabo. To je vaša sprostitev.
In ne mi prosim govort, kako ma na račun sponzorstva športnikov določena firma profit. Zakaj potem športniki hodjo fehtat denar v firme in ne obratno? Torej tega mi neboste prodal.
I