Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Stari
če bom iskal mnenje o bodočem avtu bo Alter zadnje mesto kamor se bom obrnil... Samo poglej primer; imam budget xxxxx EUR, hočem novo vozilo (razred klio, polo razred) in kaj na koncu dobiš? Kupi za xxxxx EUR zgonjeno staro koreto, 3x preveliko, ker tio je pa ja bolj pametno. Zato.
Lahko pa vsakemu, ki je zainteresiran za nakup modelov, katere sem imel ali imam v lasti napišem realno mnenje. Samo nikakor ne na tem forumu.
Hm, tule pa tolče ogromno nekih zamer in gneva ven. Se mi zdi, da se celo v zadnjem času kaj pametnega spiše in se dejansko ne priporoča več vedno popolnoma drugačnih vozil, kot ga odpiralec teme išče.
Glede odpiranja tem, itd. si pa preberi še enkrat zakaj sem to temo načel (v blogu sem o tem sicer pisal že 5 let nazaj:
http://www.mtl.si/sl/blog/item/59-zakaj-nekateri-avtomobili-stanejo-ve%C4%8D.html) in pa dodaj potem svoj zadnji stavek.
Če te prav razumem si na forumu le še zato, da kritiziraš in podjeb... druge. Ker ravno zaradi takih zadev potem prevladajo na forumih loleki, ki so sposobni edino hvalit svojo koreto in za vse druge pišejo, da so nori. In potem nekateri dejansko verjamejo takim (ala Malecky, ki je najbolj pameten, ko zaj.. pa napiše, da bi zase pa prej zadeve preveril, če bi ON kupoval...;
. Jajc ne, to je VL.
Me pa veseli, če te moje pisanje vsaj malo zabava, bi pa vseeno pokomentiral tole, ker verjamem, da leti name:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pa da še do konca razvijem misel... najbolj mi gre pa na smeh, ko zagledam "...popolnoma opremljenemu Audiju/Volkswagnu?Škodi xxxx" smo vklopili še..."
Popolnoma opremljen my ass. Popolnoma opremljenemu lahko dodaš kit za večjo moč, športno podvozje... Ne pa nekaj kar naj bi bilo za avto takega ranga samo po sebi umevno.
Evo.
O&O
Ker se vedno rad izboljšam, te prosim, da mi na mail ali pa lahko tudi tukaj odpreš novo temo prav za to (nimam problemov s tem) in mi napopaš noter primere, ki so te nasmejali. Ker takim zadevam se res trudim izogibat. Bi te pa opozoril, da ''Živalski xxx avto smo nadgradili'' ali ''Popolnoma opremljen xxx avto smo dodatno PRILAGODILI željam lastnika'', ni enako ''Popolnoma opremljenemu xxx smo dodatno vključili''.
Upam, da ti bo ves ta nakopičen gnev dovolil razumeti razliko med temi zapisi...
Pa naj te ne boli preveč, če je treba pri kakšnem avtu za 150 jurjev doplačati za vrednost enga Cliota za neko funkcijo, ki jo ima tvoj avto serijsko...
Pa drugič lahko to temo načneš, ko sva na pijači
Bom pa še enkrat jasno napisal namen video posnetka in te teme:
- prikaz razlik med posameznimi vozili. Nikjer nisem trdil, da je Škoda boljši avto od Opla (v posnetku in tukaj
) in da je kdorkoli, ki kupi Opla butelj.
- hkrati upam, da si vsak ustvari svoje mnenje, ne le na podlagi tega posnetka, temveč svojih izkušenj, izkušenj drugih in lahko tudi drugih komentatorjev tukaj. Zato tudi recimo spoštujem mnenje sixpowerja, ki je napisal, da sta zanj in Opel in Škoda olupka. To je njegovo osebno mnenje in tukaj nimam kaj dodati. Ni nujno, da se strinjam z njim sicer...
Drugače pa vidim, da video dobiva pozitivne odzive, tako da očitno nisem ravno zgrešil z njim (s tematiko mislim, ne z zaključkom, ki si ga lahko vsak potegne zase).