Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ja in, mednarodno pravo velja do kdaj in za koga?
a velja za nas? DA!
Smo mi vedno spoštovali mednarodno pravo? DA
ti pa mi odgovori na:
In zakaj bi ga sedaj moral kršit?
Citat:
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
ksz.
http://www.evilchili.com/mediaview/15904/Serbian_Police_Beat_On_and_Arrest_Car_Thieves
Citat:
Dolga leta so Srbi krsili clovekove pravice na Kosovem, se mi zdi, da so leta 99 dobli zarad tega neki bomb
zgleda, da se stanje v slabih 10 letih ni nic popravilo kljub novim vladam v Srbiji
Srbi bi morali ze pred casom prisluhniti in postati bolj dovzetni za nasvete iz tujine, ampak oni, nebeski narod pa ze ne
zdej pa majo
ceprav mi je glede Kosova povsem vseen
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
ksz.
http://www.evilchili.com/mediaview/15904/Serbian_Police_Beat_On_and_Arrest_Car_Thieves
En sistem je ta. Drugi sistem mamo pa pri nas; policisti zasačijo dva modela ki kradeta avte, nato si ta dva modela privoščita odvetnika (ki je mimogrede tako ali tako boljši kot državni tožilec), sta oproščena zaradi napak v postopku in nadaljujeta tam kjer sta ostala.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Dolga leta so Srbi krsili clovekove pravice na Kosovem, se mi zdi, da so leta 99 dobli zarad tega neki bomb
zgleda, da se stanje v slabih 10 letih ni nic popravilo kljub novim vladam v Srbiji
Srbi bi morali ze pred casom prisluhniti in postati bolj dovzetni za nasvete iz tujine, ampak oni, nebeski narod pa ze ne
zdej pa majo
ceprav mi je glede Kosova povsem vseen
Jaz pa mislim, da ti pišeš samo da pišeš....realno pa nimaš pojma o pretekli politiki in zgodovini, kaj šele sedanji. Kompetenčnost na nuli.
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Srbijo sicer podpiram, saj so mi Srbi res veliko bližje kot Albanci (razn ko jem odličen pica burek).
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
NOBENA država se ne odloča po principu, kaj bo bolje za Kosovo in kaj za Srbijo. Odločajo se po principu kaj bo bolje za našo državo. ZDA boli kita, imajo svoje interese, rusi prav tako...kitajci, španci, UK, Avsralija....
Pa Slovenija?
Citat:
seveda bi blo super, ampak s Srbi se nikol ni dalo nc zmenit vedno je moglo bit po njihovo
zau, zdej so pa tam ko so
pa taprau mi pravi, da sm se zelen
Citat:
ce bi se vsi odlocali samo na podlagi lastnih interesov potem danes EU ne bi stela 27 clanic